HUN
Kedves MOL-os kollégák!
A MOL és iSTYLE között megkötött szerződés értelmében az alábbi feltételek vonatkoznak az iSTYLE webshopján keresztül történő kedvezményes vásárlásokra:

 1. A MOL- és leányvállalatainak dolgozói, valamint családjaik a következő kedvezményeket vehetik igénybe az iSTYLE webshopon történő rendelés esetén:

  - 8% minden Mac és MacBook vásárlása esetén
  - 8% minden iPad vásárlása esetén (kivéve iPad Mini)
  - 4% minden iPhone és iPad mini vásárlása esetén

 2. A MOL- és leányvállalatainak dolgozói, valamint családjaik számára a kedvezmény az iSTYLE webshopján keresztül csak akkor érvényesíthető, ha a munkavállaló munkaviszonya aktív.

 3. A MOL- és leányvállalatainak dolgozói elfogadják, hogy a kedvezmények nem összevonhatóak más iSTYLE-os promócióval (ebbe a kategóriába a fizetési feltételek, áruhitelek és a termék promóciók is beleértendőek).

 4. Dolgozónként negyedévente egy tranzakció engedélyezett a kedvezményes feltételekkel.
ENG
Dear MOL colleagues!
According to the agreement between MOL and iSTYLE the following conditions apply to the purchases through iSTYLE’s webshop:

 1. Employees of MOL, MOL subsidiaries and their family members can get the following discounts from the iSTYLE products when ordering on iSTYLE webshop:

  - 8% discount from every Mac or MacBook products
  - 8% discount from every iPad products (except iPad Mini)
  - 4% discount from every iPhone and iPad mini products.

 2. Employees of MOL, MOL subsidiaries and their family members can use the discounted ordering function only if the employee has active employment.

 3. Employees of MOL, MOL subsidiaries and their family members accept, that the discounts cannot be combined with other promotions(the payment terms, commercial credits and product promotions are all part of iSTYLE promotions).

 4. One discounted transaction per quarter is authorized for every employee.