Netatmo – Smart Indoor Siren okos riasztó

SKU
NIS01-EU
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Az intelligens beltéri sziréna csak a külön megvásárolható Netatmo intelligens beltéri kamerával működik. Beltéri helyre kell felszerelni, ugyanabba a helyiségbe, mint a kamerát. Kameránként legfeljebb 1 sziréna használható.

A Netatmo Siren beltéri riasztó telepítése könnyedén történik, és kétféle módon rögzítheted azt: rögzítheted vagy felcsavarozhatod a falra vagy a mennyezetre.

Egyszerűen csak töltsd le a Netatmo Security App alkalmazást, és írd be a Wi-Fi jelszót. Nincs szükség informatikai ismeretekre.

A sziréna vezetékesen vagy akkumulátorral is működtethető. 4 db AA elem (2 éves élettartammal) már be van helyezve a termékbe.

A Netatmo intelligens beltéri kamera és a Siren segítségével teljes biztonsági rendszert kínál ügyfeleinek, amely jobban védheted otthonod.

Ha a Netatmo intelligens beltéri kamerája ismeretlen arcot észlel, miközben távol vagyk az otthonodtól, a Siren azonnal egy erős 110 dB-es riasztást ad ki a betörő elriasztására. Riasztást és videót értesítést kapsz a betolakodóról az okostelefonodra

Tulajdonságok

Gyártó
Netatmo
EAN
3700730502931
HomeKit kompatibilitás
Igen
iOS kompatibilitás
iOS 9 vagy újabb

Product declaration