nothing ear(stick)

A technológia túl gyakran áll a tapasztalásaid, érzelmeid útjában. Az ear(stick) ledönti ezeket a falakat. Ez az a technológia amit nem érzel. Pontosan ezért tapasztalhatsz meg minden mást.

 

51 900 Ft

kényelemre tervezve

Ergonomikus kialakításának valamint pehelysúlyának köszönhetően több mint 100 fülpár által letesztelve kijelenthetjük, hogy észre sem veszed. Nem a technikát fogod érezni, hanem a Téged körülvevő életet. Egész napos viseléshez készült.

élénk hangzás

Életre kelti a hangot. Gazdag mély, tiszta magas, részletgazdag hangzás, mindez gyönyörűen kiegyensúlyozva az összes frekvencián. Mindezt az iparág vezető dinamikus programja tette lehetővé.

kristálytiszta technológia

Mikrofonjának köszönhetően más úgy fog hallani Téged, mintha csak ott állnál mellette, bárhol is legyél. Három nagy felbontású mikrofonja, valamint az intelligens algoritmusok lehetővé teszik, hogy akár több mint 1 millió különböző hangot elemezzenek, így kitudják szűrni a szelet, és a környező zajokat.

egész napos üzemidő

Akár 7 órán át hallgathatod egyetlen feltöltéssel, valamint 3 órányi beszélgeti időt is biztosít. A töltőtok segítségével pedig akár 29 óra hallgatási időre és 12 óra beszélgetési időre képes. Töltsd fel egyszer, és használd egész nap.

nothing ear(1)

A Nothing ear (1) Clear Voice technológiát és három nagyfelbontású mikrofont használ annak érdekében, hogy más ugyanolyan jól halljon Téged, mint Te magadat. Beszéd közben a fejlett algoritmusok millió hangkombinációt használnak, hogy elszigeteljék és felerősítsék hangod a figyelemre méltó pontosság érdekében (még akár 40 km/h-s szél esetén is).

59 900 Ft

38 900 Ft

a csend hangja

Ha békére és csendre vágysz, csak kapcsold be az aktív zajszűrést, hogy megszűnjön a nem kívánt háttérzaj. Bármikor használhatod, akár repülőn, akár irodában vagy.

nyers erő, kábelek nélkül

5 óra zenehallgatás megállás nélkül, vagy akár 34 óra a töltőtok használatával. A kompakt és elegáns tervezésű tokot vezeték nélkül töltheted.

hihetetlenül könnyű

Mindössze 4,7 grammos súlyával, a nyomáscsökkentő szellőzőnyílásaival, ergonomikus kialakításával, valamint a három méretre is cserélhető szilikon fejével együtt annyira testreszabhatod az illeszkedését, hogy könnyen elfelejtheted azt is, hogy a füledben van.

könnyen testre­szabható

Hangszínszabályzó, egyedi gesztusok, Find My Earbud funkció és még sok más vár az iOS és Android rendszerre letölthető ear(1) applikációban. Fülhallgatód azonnal párosítható a Google Fast Pair kompatibilis eszközökkel.

gondtalan edzőtárs

Kompozit hálós kialakításának és IPX4 besorolású vízállóságának köszönhetően jól bírja a verejtéket. A zene szüneteltetéséhez csak vedd ki a füledből az ear(1)-et. Ha készen állsz a folytatásra akkor helyezd vissza és indulhat a zene.

tökéletesre hangolva

A 11,6 mm-es dinamikus meghajtó és a tágas légkamra fejlett mély-, közép- és magas hangzást biztosít. Mindezt a tizenéves tapasztalattal rendelkező audiofil mérnökeink hangolták.

karbon­semlegesség pipa

A genfi székhelyű SGS-sel közösen felmért környezeti hatások után a Nothing megújuló energiatanusítványokat fogadott el és alkalmazott a gyártási folyamatban, hogy a lehető legjobban csökkentse a karbonlábnyomot.

melyiket szeretnéd?

Nothing ear(stick)

 

51 900 Ft

Nothing ear(1)

59 900 Ft

38 900 Ft