Adj második esélyt egy használt iPhone-nak, prémium Outlet választékunkkal

Az iSTYLE Outletben eredeti, használt és felújított Apple-termékek széles palettáját kínáljuk. A minőség iránti egyre növekvő elkötelezettségünknek köszönhetően, mostantól bátran és bizalommal vásárolhatsz, tudván, hogy egy olyan - tanúsítvánnyal rendelkező - használt iPhone-t fogsz kapni, amelyben megbízhatsz. Fedezd fel kínálatunkat, és tapasztald meg, milyen értéket és biztonságot jelent egy előzőleg szeretett iPhone beszerzése az Outlet kínálatunkból.

Remek ajánlatok az összes termék kategóriában.

Az iSTYLE Outlet széles választékban kínál különböző kategóriájú termékeket, beleértve a felújított és alaposan ellenőrzött használt eszközöket is. Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy költséghatékonyan vásárolhass Apple eszközöket, megbízható forrásból. Természetesen ezen termékeknél is biztosítjuk a portfóliónkban kínált szolgáltatások mindegyikét, illetve 6 hónapos garanciális időtartamot is.

"Újszerű" kategória

Felső kategóriás eszközök, amelyek teljes tisztítási és felújítási folyamaton mentek keresztül. Korábbi tulajdonosaik gondosan vigyáztak rájuk, de mi további gondoskodást nyújtottunk számukra. Olyan mélységű diagnosztikán, tisztításon és esetleg felújításon mentek keresztül, hogy megfeleljenek vagy meghaladják a gyártó előírásait.

Akkumulátor 95% felett Tökéletes állapot

"Megkímélt" kategória

Ezek a termékek megkímélt állapotban vannak, csak minimális használat jeleivel rendelkeznek. Gondosan vigyáztak rájuk, de mi további gondoskodást nyújtottunk számukra. Minden egyes terméket átvizsgáltunk, alaposan kitisztítottunk és szükség esetén felújítottunk, hogy garantáljuk az optimális működést és megjelenést.

Akkumulátor 90% felett Minimális kopások

"Jó" kategória

Jó állapotú készülékek, amelyeken esetleg észrevehető kisebb használati nyomok láthatók. Teljesen működőképesek, és pénztárcabarát megoldást kínálnak azok számára, akik megbízható készüléket keresnek, melyen előfordulhatnak a rendeltetésszerű használat nyomai.

Akkumulátor 80% felett Látható használati nyomok

Függetlenül attól, hogy melyik szint közül választasz,
minden Outlet termék a szokásos iSTYLE előnyökkel jár, mint például:

Dedikált értékesítési szakértő Finanszírozási lehetőségek Hűségpontok minden vásárlásod után

Az Apple minősített szakemberei által ellenőrizve

A készülékek bevizsgálását az Apple által minősített technikusaink végzik, professzionális diagnosztikai eszközök segítségével. Amennyiben javítás szükséges, abban az esetben kizárólag új, eredeti Apple alkatrészeket használunk fel, a gyártó szigorú minőségbiztosítási előírásainak megfelelően.

Kijelző vizsgálata
Érintésérzékelés
Elő- és hátlapi kamerák
Biometrikus azonosítás
Nyomógombok
Csatlakozó
Hangszórók és mikrofonok
Akkumulátor
Vezeték nélküli kapcsolat
Esztétikai megjelenés
Eredetvizsgálat
Szoftver frissítése

Teljes lista megtekintése

3+1 érv az iSTYLE Outlet mellett

Fedezd fel az iSTYLE Outlet-ben történő vásárlás előnyeit a használt és felújított Apple termékek gondosan ellenőrzött választékával. Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőséget kínálhatunk verhetetlen árakon, így egyszerre tehetjük előnyössé pénztárcádnak és a környezetnek egyaránt a vásárlást. Fedezd fel Outlet kínálatunkat még ma, és élvezd az előnyeit.

Remek
a pénztárcádnak

Gyűjteményünkben megtalálhatóak használt és felújított termékek egyaránt, melyek mind gondosan válogatott, gyártó általi minősítéssel rendelkeznek. Így az eredeti ár töredékéért élvezheted a kiváló minőséget.


a környezetnek

Gyakorolj hatást bolygónkra minden leadott megrendeléssel. Felújított készülékeinket választva nem csak egy kihagyhatatlan ajánlatot kapsz; Te is hozzájárulhatsz egy zöldebb jövőhöz.

Megbízható forrásból

Minden termék alapos ellenőrzésen, tesztelésen és az iSTYLE szervize általi javításon esik át, biztosítva, hogy egy kiváló minőségű terméket kapj kézhez.

Fizetheted akár részletben is

Outlet eszközeinket egyszerűen, részletfizetéssel is megvásárolhatod. Szerezd be rugalmas fizetéssel következő iPhone-od!

Válogass Outlet termékeink között

Kérdésed van?

Mik is az Outlet termékek?
Az iSTYLE Outlet hitelesített, előzetesen használt és felújított Apple termékeket kínál, beleértve az iPhone-okat is, amelyek alapos ellenőrzésen és tesztelésen estek át a minőség és megbízhatóság biztosítása érdekében.
Az Outlet termékek eredetiek?
Igen, az összes iSTYLE Outlet termék eredeti Apple eszköz. Minden egyes termék szigorú hitelesítési és tanúsítási folyamatokon megy keresztül az eredetiség garantálása érdekében
Milyen állapotúak az Outlet termékek?
Az iSTYLE Outlet termékei különböző állapotokban érhetők el, az újszerűtől a mérsékelten használtig terjedően. Minden termék pontosan kategorizálva van, és állapota világosan le van írva, hogy segítsen a tájékozott döntéshozatalban.
Milyen fizetési opciók közül választhatok az Outlet termékek vásárlásakor?
Webáruházunkban jelenleg elérhető bármely fizetési mód közül választhatsz, beleértve a finanszírozási lehetőségeket is.
Készülékbiztosítás köthető az Outlet termékekre?
Jelenleg nem kínálunk biztosítást az iSTYLE Outlet termékekre. Mindazonáltal, minden termék legalább 6 hónap garanciával rendelkezik.
Milyen garancia vonatkozik az Outlet termékekre?
Minden Outlet termék legalább 6 hónap garanciával rendelkezik. Az adott eszköztől függően a garancia időtartama hosszabb lehet.
Visszaküldhetek vagy cserélhetek Outlet terméket?
Igen, az iSTYLE csere és visszatérítési lehetőséget kínál minden Outlet termékre. Kérjük, tekintsd meg ÁSZF-ünket és visszatérítési szabályzatunkat a részletekért, amely tartalmaz minden részletes információt.
Milyen gyakran frissül az Outlet kínálat?
Az Outlet kínálatát rendszeresen frissítjük amint új termékek válnak elérhetővé. Javasoljuk gyakran látogass vissza a legújabb termékekért és ajánlatokért.
Mi a különbség az előzetesen használt és felújított termékek közt?
Az előzetesen használt termékek olyan készülékek, melyek odafigyeléssel voltak használva majd később beszámították őket, míg a felújított termékek javításokon vagy cseréken estek át, hogy újszerű állapotba kerüljenek. Mindkét típus szigorú tesztelési és tanúsítási folyamatokon megy keresztül a minőség biztosítása érdekében.