Parallels – Desktop 18

SKU
PD18BXEU
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Tökéletesített termelékenység

Használja a macOS és a Windows operációs rendszert egymás mellett, anélkül, hogy újraindításhoz vagy szerverhez való csatlakozáshoz szüneteltetnie kellene a termelékenységet. Ossza meg a fájlokat, mappákat, képeket és a vágólap tartalmát zökkenőmentesen az alkalmazások között az egyszerű drag-and-drop vagy copy-and-paste funkcióval. Használja ki a macOS QuickLook funkciót a fájlok gyors előnézetéhez a Fájlkeresőben, és keressen rá a macOS Dictionary-re közvetlenül a Windows alkalmazásból, hogy szavakat és szinonimákat keressen.

Gyorsan munkához láthat

Nativ alkalmazás bármely Mac-en, legyen abban Intel processzor vagy Apple M1 chip. A Windows 10 mostantól gyorsabban fut, így a lehető leggyorsabban kezdhet el dolgozni a Windows-alkalmazásokkal. A grafikailag nehéz és erőforrásigényes Windows-alkalmazásokat zökkenőmentesen futtathatja anélkül, hogy lelassítané magát a Mac rendszert futtató gépet.

FUNKCIÓK

Megjelenítési mód

A Coherence móddal elrejtheti a Windowst, miközben Windows-alkalmazásokat használ, és egyetlen kattintással vagy húzással válthat a Mac és a Windows között. Vagy ha a PC esztétikájával van megelégedve, állítsa be, hogy a Windows a teljes képernyőt elfoglalja a megszokott élmény emulálása érdekében.

USB eszközök és perifériák

Csatlakoztasson külső USB-eszközöket (beleértve az intelligens kártyákat és más, csak Windows-kompatibilis eszközöket) a Mac számítógépéhez, és használja őket Windowsban. Nyomtasson Windows-fájlokat a Mac-hez már konfigurált nyomtatókkal, és használjon Windows-alkalmazásokat több monitoron.

Teljes kompatibilitás

Üzleti szempontból kritikus alkalmazások futtatása kompromisszumok nélkül - Microsoft Office, Visual Studio, PowerBI, AutoCAD, Quicken és QuickBooks for Windows, Edge, SAP termékek, vállalatirányítási szoftverek (ERP), Autodesk termékek és még sok más.

Telepítés a Parallels Device Management segítségével

Alkalmazások százainak telepítése a Parallels Device Management, a JAMF Pro és más Mac-kezelési megoldások segítségével. A Parallels Desktop beállításainak hangolása, Windows-alkalmazások hozzáadása a Dockhoz és a Single Application mód engedélyezése - mindez a Parallels tömeges telepítési csomaggal és a rendszergazdáknak szóló átfogó dokumentációval.

Felhasználók meghívása e-mailben

Nem tud vagy nem szeretne Mac menedzsment megoldást használni? Semmi gond! Regisztráljon új felhasználókat néhány kattintással automatikusan generált e-mailekkel, amelyek mindegyikéhez egy Parallels Desktop letöltési linket mellékel. Minden telepítés automatikusan aktiválódik.

Vállalati Windows

Engedélyezze az összes vagy kiválasztott felhasználó számára a vállalati Windows VM letöltését a Windows imidzsre mutató link beállításával a Parallels My Account portálon. A Parallels Desktop felhasználói a szervezetében ezután könnyedén hozzáférhetnek a szükséges Windows alkalmazásokhoz.

Áramvonalas csomagkezelés Intel és M1 Mac számítógépeken

A Parallels Desktop Business Edition univerzális bináris csomagja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csak egy csomagot hozzanak létre Intel és M1 alapú Mac számítógépekhez, és a Parallels Business Account konfigurációs profiljait felhasználva Windows VM imidzset adjanak ki.

Egyszerű adminisztráció

Használjon egyetlen mennyiségi licenckulcsot az összes telepítéshez, vagy hozzon létre allicenceket a részlegek, irodai fiókok és a cégek számára. Lásson bele az alapos felhasználási statisztikákba és a valós idejű licencelési tevékenységekbe, és könnyedén kezelje az összes telepített licencet. Engedélyezze az automatikus frissítéseket a verzió- és funkciókiadásokkal való szinkronizáláshoz, vagy tiltsa le az automatikus frissítéseket és hozzon létre egy helyszíni frissítési kiszolgálót.

Biztonságos felhasználói és eszköz-hozzáférés

Csatlakoztassa a Mac-alapú Windows példányokat az Active Directoryhoz, mintha hagyományos Windows PC-k lennének. Szabályok érvényesítése, amikor USB-stickeket, intelligens kártyákat és más külső eszközöket csatlakoztat a Machez és használ a Windowsban.

Adatvédelem Windowsban

A biztonság további szintjének megteremtése a Windows virtuális gépek titkosításával és jelszóval történő védelmével történik - szükség esetén akár a Windows és a Mac elszigetelésével.

Virtuális gépek lejárata

Hozzon létre időhöz kötött, titkosított virtuális gépeket, amelyek egy előre meghatározott időpontban automatikusan lejárnak és lezáródnak. További biztonságot alkalmazhat vállalati adatok megosztásakor.

Tulajdonságok

Gyártó
Parallels
EAN
846829008854
Megszűnt termék
Nem
OS X kompatibilitás
OS X v10.5 or later

Product declaration