Plegium – Okos paprika spray - rózsaszín

SKU
PL-SPS-PI

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Távoltartja és megjelöli a támadót

A paprika spray elegendő folyadékot tartalmaz akár 10-15mp folyamatos fújásához is. Ennyi idő több, mint elég, hogy megtaláld vele a támadót és akár 3 méter távolságból is letudd fújni vele. Ezenkívül a folyadékhoz vörös és UV festék is hozzá van adva, így nem csak hatástalanítja, de meg is jelöli a célpontot. A Plegium új, szabadalmaztatott eljárásának köszönhetően ez a spray sokkal környezetbarátabb, mint a többi márkáé. A magasabb kapszaicin tartalomnak köszönhetően nem kell félned tőle, hogy a tartályban levő folyadék meggyulladna, ráadásul csak nagyon alacsony, -23°C-os hőmérsékelten fagy meg.

Ingyenes segélyüzenetek vagy hívások

Abban az esetben ha használnod kell a spay-t, valószínűleg segítségre is szükséged lehet, minél előbb. A Plegium gondolt erre, épp ezért van hozzá egy alkalmazás is. Az alkalmazásban megtudsz adni akár 5 személyt, aki vészhelyzetben értesítendő és a gomb menyomása után Ők azonnal kapnak egy értesítést, amiben láthatják a GPS helyzetedet. Az értesítésen felül egy telefonhívás is felhívja a figyelmüket arról, hogy veszélyben vagy. Minden automatikusan, azonnal történik, hogy a megadott személyek azonnal tudjanak Neked segítséget hívni, vagy nyújtani.

Mindig kéznél van

Mindegyik spray mágneses gyorskioldó kulcstartóval van felszerelve. Így kényelmesen felakaszthatod például egy kulcssomódra vagy a táskádra. Ha szükséged lenne rá, könnyen kioldhatod azt. Nagy teljesítményű akkumulátorának köszönhetően mindig készen áll a használatra, hisz töltés nélkül akár 4 évig is kibírja. A Plegiumnál mindent megtettek annak érdekében, hogy a spray használata a lehető legkényelmesebb és legpraktikusabb legyen. Az ergonomikus fogantyú jobb fogást biztosít, és megakadályozza, hogy a mutatóujjad eltakarja a szórófejet, amit egy biztonsági burkolat véd, hogy megakadályozza a véletlen aktiválást.

Sziréna a figyelem felkeltésért

A támadó elvakítása mellett fontos, hogy felhívd magadra a figyelmet, ezzel is növeled az esélyét annak, hogy a támadó abbahagyja a támadást. Épp ez az oka annak, hogy ez a modell már beépített szirénával rendelkezik, ami hangosabb, mint a legtöbb személyi riasztó a piacon. Hangja eléri a 130 dB-t, ráadásul azokra a frekvenciákra rezonál, amikre az emberi hallás a legérzékenyebb.

LED lámpa a pontos célzásért

Annak érdekében, hogy a támadód szemét sötétben is biztosan eltaláld, ez a Spray már egy nagyon erős LED lámpával van ellátva. A szirénához hasonlóan automatikusan elindul rögtön az aktiválás után, és másodpercenként 19szer villog, hogy megzavarja a támadót. A fény és a permetező azonban a gomb elengedése után se állnak le, csak ha a biztosító pecket kipöckölöd, pont azért, hogyha a támadó kikapja a kezedből akkor is óvjon Téged.

Egyedi garancia

Bár a Spray kifejezetten egyszeri használatra készült a Plegium egyedülálló garanciát nyújt. Amennyiben védekezned kellet egy támadó ellen, megtetted erről a rendőri feljelentést, és erről elküldöd a másolatot a Plegiumnak, Ők kldeni fognak neked egy újat. Ha a szerencse nincs melletted, és az új készüléket is újra használnod kellett ne aggódj, a Plégium senkit se hagy hoppon.

Tulajdonságok

Gyártó
Plegium
EAN
850005519034
Szín
rózsaszín
Méretek
Méretek: 114 x 30 mm
Súly: 80 gr
Űrtartalom: 13 ml

Product declaration