Satechi – 200W USB-C 6-Portos GAN hálózati töltő- szürke

SKU
ST-C200GM-EU
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Erős GaN technológia

A GaN töltők gyorsabb töltést és háromszoros hatékonyságot biztosítanak, mint a hagyományos, szilícium alapú töltők. A szilícium gallium-nitridre (GaN) való cseréjével csökkentettük a töltőink méretét anélkül, hogy az energiafogyasztást veszélyeztetnénk. Egy pillanat alatt minden eszköze bekapcsolva lesz, és készen áll a használatra.

< Super Charge Minden eszközre

GaN töltőinket az Ön igényeinek figyelembevételével terveztük. Egyszerűen töltse fel MacBook Pro-ját teljes sebességgel, vagy állítsa be iPad Pro-ját útközben. Ez a töltő 2 db USB-C PD 3.1 porttal rendelkezik, amelyek akár 140 W-ot töltenek, és 4 db USB-C PD 3.0 portot, amelyek akár 100 W-ot is töltenek. Az intelligens áramelosztó rendszerrel pedig a töltő automatikusan beállítja az energiaellátást a csatlakoztatott portok és eszközök alapján.

Power Breakdown

Csatlakoztasson egy eszközt a PD1 vagy PD2 csatlakozóhoz 140 W-on, vagy csatlakoztassa mind a hat portot 65 W/45W/20W/20W/20W/20W-on.

Biztonságos töltés

Ne kössön kompromisszumot a biztonság terén, amikor eszközei töltéséről van szó. Élvezze a gondtalan töltést túlmelegedés- és áramvédelemmel. Ez a GaN töltő CE és ETL tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy biztonságos és hatékony töltést biztosítson az Ön nyugalma érdekében.

Tulajdonságok

Gyártó
Satechi
EAN
810086360727
Szín
szürke
HomeKit kompatibilitás
Nem

Product declaration