Satechi – 8K Ultra HD High Speed HDMI Braided cable 2m - fekete

SKU
ST-8KHC2MM
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

A nagy szilárdságú 2m fonott kábel tökéletes megoldás laptopja, táblagépe vagy streaming eszköze Ultra HD nagysebességű HDMI-csatlakoztatásához.

Egyedülálló dinamikus HDR és 12 bites színfeldolgozási technológiájával és 48 Gbps sávszélességével Ultra High-Definition moziélményt és 3D vizuális effektusokat biztosít ideálisabb mélységgel, fényerővel, részletességgel, kontraszttal és szélesebb színskálával.

Jellemzők az Enhanced Audio Return Channel (eARC) az egyszerűbb csatlakoztathatóság érdekében, valamint a legfejlettebb, tömörítetlen és veszteségmentes többcsatornás hangformátumok támogatása a kiváló hangminőség érdekében.

Prémium fonott nylon szerkezettel rendelkezik, amely megakadályozza a törést és a korrózióálló 24K aranyozott, teljes fém csatlakozót, amely késésmentes és megszakítás nélküli megtekintési élményt biztosít.


KOMPATIBILIS ESZKÖZÖK

Kompatibilis a következőkkel: MacBook Pro 14 hüvelykes, 16 hüvelykes (M1 Pro és Max), LG TV, QLED TV, Roku, Sony 8K UHD TV, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, TiVo, Vizio, Laptop, PC, RTX 3090 stb.

A HDMI, a HDMI High-Definition Multimedia Interface és a HDMI logó kifejezések a HDMI Licensing Administrator, Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.


CSATLAKOZÓ TÍPUS

HDMI

8K@60 Hz és 4K@ 120Hz / 100Hz, 1080P

Tulajdonságok

Gyártó
Satechi
EAN
810086360215
Szín
asztroszürke
Méret
2 méter
MagSafe kompatibilis
Nem
Adapter típus
HDMI
Mac kompatibilitás
Mac Pro M2

Product declaration