Fülhallgatók

Liberty 2 Pro

A Liberty 2 Pro valódi vezeték nélküli fülhallgatót 10 Grammy-díjnyertes producer is ajánlja. A hang kifogástalan mélységgel és árnyalattal érkezik; minden hangszer tökéletesen kerül prezentálásra a kiterjedt hangban. Modern formatervezéssel, 8 órás lejátszási idővel és 4 mikrofonnal tökéletes társad lesz.

Liberty Air 2 Pro

Akár 26 óra játékidő és kristálytiszta hívások. Egyetlen feltöltéssel 7 órányi lejátszási időt biztosít a fülhallgató, amit a töltőtokból akár 3-szor újratölthetsz. Az aktív zajszűrést a Soundcore alkalmazáson keresztül vezérelheted, amivel a környezeti zajok eltűnnek, és csak a tiszta hang marad.

Liberty 3 Pro

A széles hangzásvilág részletes és tágas, a basszus mélyen ütős, a középhangok zamatosak, a magas hangok pedig szikráznak. A HearID ANC elemzi füledet és a fülbe helyezett nyomás szintjét, hogy személyre szabott profilt hozzon létre, amely optimalizálja a zajcsökkentést, és a fülednek megfelelően csökkenti a külső hangokat.

Life Q35

A Life Q35 aktív zajszűrő fejhallgatót egész nap viselheti könnyű felépítésének, valamint memóriahabos párnázott fülkagylóinak és fejpántjának köszönhetően. A fülhallgatók fülkagylóin található 2 mikrofon érzékeli és kiszűri a környezetedben lévő zavaró zajokat. 3-szor több adat fogadására képes, mint a hagyományos Bluetooth fejhallgatók. Ez a veszteségmentes átvitel biztosítja, hogy a zene minden apró részletét hallhasd.

Hangszórók

Mini 3 Pro

Az Anker Soundcore Mini 3 Pro lélegzetelállító 360°-os térhatású hangzásával nyűgöz le mindenkit. A mély hangokat még tovább fokozza a BassUp technológia. A teljes teljesítmény ráadásul még megduplázható egy második Anker Soundcore hangszóró csatlakoztatásával. Emellett a LED-es fényjáték szinkronizált fényhatásokkal is hangsúlyozza illetve felemeli a hangulatot.

Flare II

Helyezd bárhova a Flare 2-t, minden irányból tökéletes hangzást fog nyújtani! A hangszórók tiszta és természetes hangot adnak két 20W teljesítményű sugárzó segítségével, és az ellenkező irányba elhelyezett kettős passzív mélysugárzók pedig tovább erősítik a basszust minden irányba.

Wakey

Beállíthatod kedvenc FM-rádióid, eszközöket csatlakoztathatsz Bluetooth-on vagy kiegészítő kábelcsatlakozón keresztül. Akár 10 rádióállomás tárolására képes, hogy azonnali hozzáférést biztosítson kedvenc zenei forrásaidhoz, hírekhez és egyebekhez. 10 alvás segítő zenével és a dedikált SoundCore alkalmazás segítségével pihentetőbb lesz az alvás, mint valaha.

Rave Neo

Egész éjjel kitart, és felejthetetlenné teszi partidat a remek hangzásnak köszönhetően – az Anker SoundCore Rave Neo egyedülálló buli hangszóró közvetlenül az otthoni vagy a kertben zajló szórakozáshoz készült. Két hangmódot kínál az optimális hangzás érdekében beltérben és a szabadban. A zenei előadása is híres, hiszen hihetetlen 50 W-ra képes.

Regisztrálj és nyerj egy Soundcore Rave Neo-t 57 900 Ft értékben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess a legújabb termékekről és újdonságokról. A 2022. május 31-ig feliratkozók részt vesznek a sorsolásban. Eredményhirdetés: 2022. június 10. Facebook és Instagram oldalunkon!