Speck – Balance Folio Metallic iPad 9.7" tok - rozéarany

SKU
121948-6009
 

Készletinformáció

Részletek

A sokoldalú védelem soha nem volt ilyen jó. A Balance Folio Metallic lenyűgözően vékony kialakítása nagyszerűen néz ki és megvéd minden 9,7 hüvelykes iPad készüléket legfeljebb egy méterről történő ejtés következtében.

A tok keménysége nagyszerű védelmet nyújt leejtésekre, míg a puha belső óvja a karcoktól. A kemény tok emelt széleinek köszönhetően további védelmet biztosít kijelző törés és más károk ellen.

A Balance Folio Metallic mélyedései vékony kialakítást hoznak létre amely nem befolyásolja a védelmet! A beépített mágnes optimalizálja az akkumulátor élettartamát, amikor kinyitod és lezárod a fedelet automatikusan felébreszti és lezárja a képernyőt. Ráadásul, ha épp nem használod az iPad-et egy biztonságos kapocs tartja a fedelet zárva.

A Balance Folio Metallic tartós, könnyen tisztítható poliuretán anyagokból készült, melyek ellenállnak még az erős kopásnak is annak érdekében, hogy évekig tartó használatuk során is kiváló állapotnak örvendjenek.

Az állítható állvány többféle látó és gépelési szöget biztosít, így könnyedén végezheti munkáját vagy élvezheti a mindennapi használat során nyújtott kényelmet.

A Balance Folio nagyszerűem illeszkedik minden 9,7 hüvelykes iPad (2017, 2018), iPad Pro 9,7 hüvelyk és iPad Air valamint iPad Air 2 modellekre.

Tulajdonságok

Gyártó
Speck
Megszűnt termék
Nem
Szín
rozéarany
Színek
Rose Gold 2
iPad kompatibilitás
iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad (5. generáció - 2017)
Tok típus
teljes tok