Tudnivalók az online termékelőjegyzésről
Amennyiben az általad kiválasztott termék pillanatnyilag nincs készleten egyik üzletünkben sem, abban az esetben előjegyzést veszünk fel a termék beérkezéséig. Előjegyzés rögzítéséhez regisztrált felhasználói fiókra van szükséged, amennyiben nem rendelkezel ilyennel, itt tudsz regisztrálni webáruházunkba.
1. Válaszd ki a terméket, és kattints az előjegyzés gombra.

2. Ha még nem vagy regisztrált felhasználó, abban az esetben mindenképp szükséges létrehoznod egy felhasználói fiókot. A regisztráció megerősítését követően, bejelentkezés után tudod folytatni az előrendelési folyamatot. Amennyiben már regisztráltál korábban, jelentkezz be a webáruházba.
3. A kiválasztott terméked megjelenik, mint elsődleges választás. Amennyiben számodra ennek az egy terméknek a megvásárlása jöhet csak szóba, abban az esetben kattints az “Előjegyzés véglegesítése” gombra és folytasd az előjegyzési folyamatot az adatok megadásával.

4. Amennyiben előfordulhat, hogy ha egy másik termékből előbb érkezik, neked megfelelő lehet az eredetileg kiválasztott termék helyett, abban az esetben az elsődleges választásodon kívül alternatívákat is adhatsz meg.

Elég egy listát összeállítanod azokról a modellekről, amiket szívesen megvásárolnál, amennyiben a főterméknél korábban érkeznek meg. Ha a választottál alternatív termékeket, abban az esetben a listán szereplő bármelyik termék érkezésekor küldünk értesítést, függetlenül attól, hogy elsődleges vagy alternatív termékként adtad meg. Ha elkészültél a listával, kattints az “Előjegyzés véglegesítése” gombra.
Alternatív termékválasztó:
A + jel segítségével további termékeket (legfeljebb négyet) adhatsz az előjegyzésedhez. Ezek az eredetileg kiválasztott termék alternatívái lesznek, vagyis ha valamelyikük előbb érkezik, értesítünk, majd eldöntheted, hogy megvásárolod, vagy vársz-e tovább. Az alternatívák megadása nem kötelező.

FONTOS: egy előjegyzéssel, egy terméket tudsz megvásárolni. Ha több készletről nem elérhető terméket szeretnél megvásárolni, úgy minden termékre külön előjegyzést szükséges rögzítened. Ha az elsődleges termék helyett egy korábban készletre kerülő alternatíva megvásárlása mellett döntesz, abban az esetben az elsődleges terméked, illetve minden kiválasztott alternatív terméked törlődik.
5. A szállítási adatok megadását követően választhatsz átvételi módot. Kérjük vedd figyelembe, ha személyes átvételt választasz, utólag az átvételi pont módosítására nem lesz lehetőséged, de házhoz szállítást választhatsz. Házhoz szállítás esetén utólag nem lesz lehetőséged bolti átvételt választani.

Számlázási adatok módosítására, illetve a fizetési mód kiválasztására (online bankkártyás fizetés esetén is) később lesz lehetőséged. Így ha tévesen adtad meg a számlázási adatokat az előjegyzés rögzítésekor nem kell aggódnod, a termék érkezésekor módosítani tudod ezeket az információkat.

6. Ha minden szükséges adatot megadtál, nincs más hátra mint az “Előjegyzem” gombra kattintanod, ezzel rögzítve az előrendelést. Ennek sikerességéről e-mailben is küldünk értesítést.
7. A termék (legyen az az elsődleges választásod, vagy alternatív termék) beérkezésekor e-mailben és SMS-ben küldünk értesítést. Az e-mailben küldött link az adott előjegyzéshez tartozó adatokat fogja tartalmazni. A “Pénztár” gomb megnyomását követően módosíthatod a számlázási adatokat, kiválaszthatod a neked megfelelő fizetési módot és véglegesítheted a rendelést. Ennek sikerességéről egy újabb automatikus visszaigazolást fogunk küldeni.

Az előjegyzéseket beérkezési sorrendben teljesítjük. Az előjegyzés semmilyen kötelezettséggel nem jár, a felhasználói fiókod “Termékelőjegyzés” pontjában bármikor tudod törölni azt. Bármilyen kérdésed lenne az előjegyzéssel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.
Hogyan tájékozódhatsz előjegyzésed állapotáról?


A kiválasztott termék(ek) érkezésekor e-mailben fogunk tájékoztatni az átvételről, melyet a rendszer automatikusan küld ki a beérkezett előjegyzések sorrendjében, így kollégáinknál nem szükséges külön érdeklődnöd. Amennyiben már nem aktuális, a “Személyes beállítások / Termékelőjegyzés” menüpontban előjegyzésed bármikor törölhető.

Termékelőjegyzéskor a következő értesítésekre számíthatsz:

1. Előjegyzés visszaigazolása: sikeres előjegyzés leadását követően e-mailben küldünk értesítést, mely tartalmazza az előjegyzett terméket, az opcionálisan megadható alternatív termékeket és a szállítási módot.
2. Előjegyzés megerősítése: az e-mailben található “Előjegyzés megerősítése” gombra kattintva tudod véglegesíteni vagy törölni az előjegyzést. Megerősítés esetén rendelésed a fizetési mód kiválasztását követően véglegesítjük. Az előjegyzés megerősítésére az e-mail beérkezésétől számítva 48 órán belül van lehetőséged.
3. Rendelés visszaigazolása: a sikeresen rögzített rendelésről szintén automatikus üzenetben tájékoztatunk. Ebben megjelöljük az általad megadott számlázási, szállítási adatokat és módokat. A megrendelt terméke(ke)t, és a rendelés végösszegét.