TwelveSouth – HiRise Duet iPhone és Apple Watch töltő állvány – Szürke

SKU
12-1634

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

 

Easy Upgrade

Válts minden évben a legújabbra!

Részletek >

Készletinformáció

18-36 hó
48-60 hó

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

A HiRise Duet egy prémium minőségű töltő állvány, amely egyszerre, egy helyen képes tölteni iPhone-odat és Apple Watch-odat. Ez a vékony fémből készült, nappabőrrel díszített állvány beépített Lightning csatlakozóval, és Watch töltővel rendelkezik, így felhagyhatsz a kábelek keresésével. Az sem okoz problémát, ha tokot használsz iPhone-odhoz, hiszen a kitámasztó és a Lightning csatlakozó magassága állítható, így a legtöbb tokkal könnyen használható, beleértve a Twelve South BookBook tokot. Minden, amire szükséged van egy helyen – a HiRise Dueat a tökéletes töltőállomás.

Nappal Apple Watch. Éjjel ébresztőóra

A HiRise Duet az első kettős töltő állvány, amely képes tölteni az Apple Watch-ot Nightstand módban. Ez a karcsú, praktikus állvány biztonságosan tartja Apple Watch-odat, ami automatikusan ébresztő órává válik, melyen a digitális korona funkcionál szundi gombként. Az óra maximális védelme érdekében a HiRise Duet prémium minőségű bőrrel lett kibélelve.

Gyorsabb Töltés

A 15 wattos Lightning töltéssel a HiRise Duet 40 százalékkal gyorsabban tölt mint egy hagyományos USB töltő és majdnem kétszer olyan gyorsan, mint egy vezeték nélküli töltő. A Duet kényelmesen elérhető pozícióban tartja az iPhonet, így töltés közben is telefonozhatsz, mindezt miközben az Apple Watch alul töltődik Nightstand módban.

Kompakt Kialakítás

A HiRise Duet kényelmesen és elegánsan tartja és tölti iPhone-odat és Apple Watch-odat, miközben a lehető legkevesebb helyet foglalja éjjeliszekrényeden. A Duet-ből csupán egyetlen kábel vezet ki, így az éjjeliszekrény nem válik zsúfolttá. Ha elálmosodsz, csak helyezd a Watch-ot a töltő állvány köré, csatlakoztasd iPhone-t a Lightning csatlakozóhoz, és reggel két teljesen feltöltött eszköz fogad.

Fémbél készült, de sziklaszilárd.

Míg a műanyagból készült állványok gyakran mozdulnak el a tápkábel súlya miatt, a HiRise a helyén marad. A Duet töltőállomás súlya annyi, mint három iPhone 8s súlya együttvéve, így, ha a éjjel a telefonodért nyúlsz vagy a szundi gombot szeretnéd megnyomni, mindkét eszköz ott lesz, ahol este hagytad őket. A HiRise Duet kialakítása az iPhone és az Apple Watch gyönyörű dizájnját tükrözi.

Tulajdonságok

Gyártó
TwelveSouth
Tömeg
0.4000
EAN
811370021027
Szín
szürke
Modell
Nem
Méret
Nem
Tárhely
Nem
iPhone kompatibilitás
iPhone 5s vagy újabb

Product declaration