Twelve South - TimePorter Apple Watch utazó állvány és tok

SKU
conf-twelvesouth-timeporter-apple-watch-travel-stand-and-case
 

Készletinformáció

Részletek

A TimePorter az Apple Watch számára meghatározza a szabványt, hogy hogyan hordozd a Watch alapvető tartozékait. Ez a gyönyörű kapszula egyaránt egy tok és egy állvány, amely a töltőkábelt, az extra Watch szíjat, az USB töltőt és még sok mindent egy jól megtervezett, szilikonbélésű tokban tartja (a tartozékokat nem tartalmazza). Töltsd fel a töltőlemezt a TimePorter integrált nyílásába, és töltsd fel az Apple Watchot a tetején. Amíg Apple Watch pihen a TimePorter tetején, nyissd ki a tokot a kívánt szögbe, és a TimePorter átalakul egy kijelzőállvánnyá, amely tökéletes az értesítések és az idő megtekintéséhez.

Hely az alapvető Watch kiegészítőknek.

Mit tudsz beilleszteni a TimePorterbe? Mindent, amire szükséged van a Watch öltöztetéséhez és tápellátásához, beleértve az extra hosszú Apple töltőkábelt is. Van egy hely egy extra szíj számára, így magaddal viheted a sport szíjat, amelyet használsz, amikor futsz vagy kondizol. Az Apple Watch USB adaptert (amerikai vagy nemzetközi) a kompakt tok belsejében is elhelyezheted.

Megszelidíti a hosszú töltőkábeledet.

Bárki, aki az extra hosszú Watch kábellel utazott már, tudja, hogy kezelhetetlen. A TimePorter a hosszabb kábelt gondosan elforgatja, és csak annyi kábelt enged ki, hogy elérje a legközelebbi kimenetet.

Látod, ez egy kijelző állvány is.

Helyezd a töltőlemezt a helyére, csúsztasd el a sávot a tok körvonalazott alja alatt, és máris a legmegfelelőbb utazási kijelző állvánnyal rendelkezel A többszögű tok teteje beállítható úgy, hogy tökéletes képet jelenítsen meg a beérkező értesítésekről és figyelmeztetésekről, miközben a Watch töltődik. Azok számára, akik kedvelik az éjszakai üzemmódot, tegyék vízszintesen az órájukat a TimePorterre, nyissák ki a tokot, hogy az Apple mágneses töltőlemeze megtartsa a Watch-ot. Mindezekkel a lehetőségekkel a TimePorter a Watch tökéletes ágy melletti társad, amikor egy hotelben vagy az Airbnb házigazdánál alszol

Használd vezeték nélküli töltőként.

Tegyél egy USB akkumulátortöltőt a TimePorter-be. Csatlakoztasd a Watch töltőkábelt, és ily módon vezeték nélküli töltőállomással rendelkezel. Ha az USB akkumulátortöltő belül, az iPhone töltő kívül van, akkor  van egy ultra-vagány és rendezett Watch töltőállomásod.

Tulajdonságok

Gyártó
TwelveSouth
Megszűnt termék
Nem
Szín
Nem
Tárhely
Nem
Méretek
Magasság: 4.2 cm Szélesség: 7.5 cm Mélység:17.9 cm Súly: 0.13 kg
Gyártó
TwelveSouth
EAN
811370020648
Szín
fekete
Méretek
Magasság: 4.2 cm Szélesség: 7.5 cm Mélység:17.9 cm Súly: 0.13 kg
Gyártó
TwelveSouth
EAN
811370020655
Szín
fehér
Méretek
Magasság: 4.2 cm Szélesség: 7.5 cm Mélység:17.9 cm Súly: 0.13 kg