1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

érv,

ami bizonyítja,
hogy a Mac üzletre termett

1. érv

Egy lenyűgöző munkabírású chip.

Az Apple M1 chip új távlatokat nyit. Egyedi technológiák. Villámgyors feladat-végrehajtás. Elképesztő energia­takarékosság. Röviden: az élmezőny legjobbja. A csapat minden tagja értékelni fogja.

Tesztelje eszközeinket a saját körülményei között

2. érv

Lásd az első érvet. Hihetetlenül hatékony.

Az Apple M1 chip szuper­képességeivel a MacBook Air akár 3,5-ször gyorsabb, mint korábban.1 Egyszerre több projekten dolgozhatsz, video­konferencia közben végezheted el a táblázatok elemzését, és a legnagyobb teljesítmény­igényű feladatokkal is könnyedén végezhetsz.

Akár 2x gyorsabb Excel-teljesítmény

3. érv

Sokáig bííííííííííííííííírja aksival.

Elképesztő akkumulátor-üzemidejével a MacBook Air akár 18 órán át biztosítja a munkádhoz szükséges hatékonyságot. Mindegy, hogy hol, hogyan vagy meddig van rá szükséged.2

Akár 2x több Zoom egyetlen feltöltéssel

18 óra

4. érv

Jól kijön az IT‑csapattal.

Beavatkozás nélküli üzembe helyezéssel a készülékek bárhonnan beállíthatók. Sőt a Macek – akár nagy tételben – jól kezelhetők mobileszköz-felügyeleti megoldással is.

Segítünk informatikai csapatának

5. érv

És az IT‑csapat nélküli cégeknél is beválik.

A Mac használata intuitív és egyszerű. Könnyen be lehet állítani, és az Apple Költöztető asszisztens segítségével pillanatok alatt használatba vehető. Hardverére minden körülmények között számíthatsz, így a külön IT‑részleget nem alkalmazó vállalkozásoknak is tökéletes választás.

Leszünk mi az Ön informatikai csapata

6. érv

A Mac hosszú távon jobban megéri.

A magasabb maradvány­értékkel rendelkező Mac gépek használatához kevesebb szoftvert kell vásárolnod, és a létrehozott hiba­jegyek száma is kevesebb. Érezhető a megtakarítás.3

7. érv

A leginnova­tívabb cégek is a Macet választják.

A világelső innovatív vállalkozások 84%‑a Mac eszközöket használ nagy tételben. Közéjük tartozik a Salesforce, az SAP és a Target is.4

Megmutatunk minden előnyt

8. érv

Zoom. Slack. Excel.
És még sorolhatnánk.

Microsoft 365, Google Workspace, SAP vagy Dropbox – a Macen bármilyen üzleti alkal­mazást futtathatsz.5 Az Apple M1 chipnek hála pedig már a népszerű iPhone- és iPad-appok is használhatók rajta.

Tekintse meg szoftveres megoldásainkat

9. érv

Beépített biztonság.

A hardverrel ellenőrzött biztonságos rendszer­indításnak, a használat közbeni titkosításnak, a Touch ID-nak, a Gatekeepernek és az egyéb beépített jellemzőknek köszönhetően a Mac az első elindítástól kezdve biztonságos.

10. érv

Mac ❤ iPhone.

A Mac hasonlít azokra az Apple eszközökre, amiket az alkalmazottak már használnak és kedvelnek – ráadásul mindegyikkel tökéletes összhangban tud együttműködni. Egyik eszközről a másikra illesztheted be a másolt tartalmakat. Kiterjesztheted a kijelzőt. És bárhol fogadhatod a hívásokat.

11. érv

Élmény vele dolgozni.

A csapat szárnyalni fog, ha olyan eszközökön dolgozhat, amiket szeret.

Vágjunk bele a munkába!

Tudjon meg többet szakértőnktől a Mac üzleti használatáról.