Wacom – Intuos S digizalizáló tábla - Manga kiadás

SKU
CTL-4100WLK-M
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Fedezzünk fel új kreatív lehetőségeket a Wacom Intuos Manga Editionnel. Sajátítsuk el a 3D-művészetet, váljunk professzionális illusztrátorrá, vagy szerkesszük meg a fotókat úgy, hogy azok szinte leessenek a képernyőről. Engedjük szabadjára a kreativitást- még akkor is, ha csak most ismerkedünk a műfajjal.

Kreatív érintés

A Wacom termékcsaládjának tollvonásokkal működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testre szabható megoldás. Használja ki a gesztusok minden előnyét, és a tollvonások pontosságát.

Wacom Pen 4K

A 4096 szintű nyomásérzékenységnek köszönhetően olyan természetességgel dolgozhatunk, mintha igazi rajzeszközökkel dolgoznánk valódi papíron. Az új Wacom Pen 4K ráadásul két szabadon konfigurálható gombbal is rendelkezik, melyekkel még gördülékenyebbé válhat a munka.

Személyesség és tökéletesség

A Wacom Intuos-zal a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze. Használatával a retusálás és a grafikai szerkesztés egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

Bluetooth 4.2

A toll vezeték nélkül működik és nem igényel csatlakozót, hogy a kreativitásnak megadja a szükséges szabadságot és teret.

Lapos dizájn

A tervezés során a Wacom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lapos és lekerekített formátumnak köszönhetően a felhasználók garantáltan kényelmesen használhassák a Wacom Intuos S digitalizáló táblát. Megfordítható kialakításának köszönhetően jobb és bal kézre is beállítható.

Wide formátum

A tablet felülete papír hatású 16:10-es arányt követ, így alkalmas több monitoros rendszerek kezelésére is.

Testreszabható gyorsgombok

A már jól ismert ExpressKey használatával a különböző beállítható programfunkciókat gyorsan és hatékonyan lehet használni. Az alkalmazás-specifikáció segítségével be lehet állítani, hogy a gyorsgomb egy adott program mely funkcióját indítsa, így segítve az eredményesebb, gyorsabb munkát.

Bluetooth csatlakozás

A beépített Bluetooth antenna még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a felhasználók munkáját. Természetesen az USB-A porthoz is csatlakoztathatjuk a készüléket.

Letölthető szoftverek

Minden egyes Wacom Intuos mellé ingyen letölthetjük a Celsys Clip Studio Paint Pro két évig díjmentesen használható verzióját.

Tippel és trükkök

Az új Wacom Intuos Manga Edition ingyenes hozzáférést biztosít több mint 30 professzionális manga YouTube oktatóanyaghoz, számtalan bennfentes tippel és trükkel.

Tulajdonságok

Gyártó
Wacom
EAN
4949268623346
Szín
fekete
Méretek
Méretek: 200 mm x 160 mm x 8,8 mm
Aktív terület: 152 mm x 95 mm
Súly: 230 gramm
HomeKit kompatibilitás
Nem
OS X kompatibilitás
OS X v10.11 or later
Mi van a dobozban?
Wacom Intuos S Bluetooth pen tablet
Wacom Pen 4K toll
3 darab cserélhető tollhegy
Felhasználói kézikönyv
PVC mentes USB kábel
Két éves Clip Studio Paint Pro licenc
Oktató videók
Megjegyzés
Toll: Wacom Pen 4K
ExpressKey-ek száma: 4
Nyomásérzékenység: 4096
Felbontás: 2540 lpi
Típus: Nyomásérzékeny, vezeték nélküli
Olvasási sebesség (toll): 133 pps
Wireles kapcsolat: Bluetooth Classic
Garancia: 2 év
Modellszám: CTL-4100WLK-M2

Product declaration