Az újévi fogadalmakhoz.

Apple Watch Series 81 modell mellé most 25 000 Ft kedvezménnyel vásárolhatsz AirPods-ot.2

Válaszd ki a neked tetsző Apple Watch Series 8-at, majd egy AirPods-ot. Helyezd mindkettőt a kosárba és a kedvezmény automatikusan jóváíródik a pénztárban.3 Ennyire egyszerű.

Apple Watch Series 8

Nélkülözhetetlen társad most még többet tud. Új test­hőmérséklet-figyelés funkciója hasznos infor­mációkkal szolgál a menstruá­ciós ciklusodról.4 Az Ütközés­észlelés a segítségedre lehet vész­helyzetek­ben.5 Az Alvás­fázisokkal alaposabban megismerheted alvási szokásaidat, a tovább­fejlesztett Edzés appal pedig új lehető­ségeket próbálhatsz ki a moz­gáshoz. Az egészség órája a jövőből minden eddiginél jobban mutat.

Vásárlás

AirPods

Az AirPods lenyűgöző élményt nyújt a vezeték nélküli fülhallgatók világában: beszélgetéssel és zenehallgatással is hosszú órákat bír ki, és vezeték nélküli töltőtok is kapható hozzá. Vedd ki a tokból, és máris használhatod bármelyik eszközöddel. Amint a füledbe teszed, azonnal csatlakozik, és élvez­heted a mesés minőségű, részletgazdag hangzást. Csodával határos egysze­rűséggel.

Vásárlás

Apple Music

Körülölelő hangzás.

Az Apple Musickal több mint 90 millió dalt és 30 ezer válogatást élvezhetsz reklámok nélkül, online és offline. Merülj el az élményben térbeli hangzással, Dolby Atmosszal és dinamikus fejkövetéssel, és élvezd, ahogy körülölelnek a hangok. És mindezt bármelyik eszközöddel átélheted.

Szerezz 3 hónap előfizetést ingyen.6

Érdekel

Kiegészítők

Apple Watch kiegészítők

Hozd ki a legtöbbet Apple Watch-odból!

Vásárlás

AirPods kiegészítők

Válogass különféle stílusú védőtokjaink közül!

Vásárlás

Az ajánlat 2023. január 31-ig vagy visszavonásig érvényes. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű.

  1. Az akcióban részt vevő Apple Watch modellek: MNP63CM/A, MNP23CM/A, MP6K3CM/A, MNP53CM/A, MP6N3CM/A, MNP73CM/A, MNP43CM/A, MP4J3CM/A, MNK73CM/A, MNKA3CM/A, MNHV3CM/A, MNJ23CM/A, MNP13CM/A, MNK43CM/A, MNHY3CM/A, MNKX3CM/A, MP4A3CM/A, MNKJ3CM/A, MNKE3CM/A, MNKU3CM/A, MNJM3CM/A, MNKQ3CM/A, MNKM3CM/A, MNJ83CM/A, MNJJ3CM/A, MNJF3CM/A, MNJC3CM/A, MNJ53CM/A
  2. Az akcióban részt vevő AirPods modellek: MV7N2ZM/A, MME73ZM/A, MQD83ZM/A, MPNY3ZM/A, MGYH3ZM/A, MGYJ3ZM/A, MGYL3ZM/A, MGYN3ZM/A, MGYM3ZM/A
  3. Az akció csak Apple Watch és AirPods együttes vásárlásakor érvényesíthető. A 25 000 Ft kedvezmény az AirPods árából kerül levonásra.
  4. A testhőmérséklet-figyelés funkció nem orvostechnikai eszköz, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezeléshez vagy bármilyen más egészségügyi célra.
  5. A Vészhelyzet – SOS funkció használatához az Apple Watchod vagy a közeledben lévő iPhone‑od mobil­hálózati kapcsolata, vagy az eszköz internet­kapcsolatán keresztül történő Wi‑Fi-hívás szükséges.
  6. A 3 hónapos ajánlat új egyéni előfizetőkre vonatkozik, további részletekért olvasd el a részletes felhasználási feltételeket.