Withings – Body Cardio - Fekete

SKU
WBS04B-BLACK
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Legyen egészségtudatosabb a piacon kapható legfejlettebb személyi mérleg segítségével. A Body Cardio információt nyújt kardiovaszkuláris állapotáról a pulzushullám terjedési sebességének (Pulse Wave Velocity) mérésével. Ez az ultra vékony mérleg a testsúly mellett testtömegindexet (BMI), a testzsírt és a víz arányát, a csontok és az izmok tömegét is méri és automatikusan szinkronizálja az okostelefont a változásokkal, amelyek segítik önt a kívánt testsúly elérésében.

Egy eszköz, mely segít meghatározni és elérni a céljaidat

A Withings Body Cardio intelligens Wi-Fi-mérleg segít, hogy szemmel tartsd egészségedet: tömeged mellett a testösszetételedet (a testzsír- és a testvízszázalékot, valamint az izom- és a csonttömeget), testtömegindexedet (BMI-t) és nyugalmi pulzusszámodat is mérheted vele.

Innovatív dizájn

A mindössze 1,9 cm vastag, tömör alumíniumtalpú Body Cardio mérlegnek nincs beállítandó lába – így vékonysága ellenére is igen stabil. Ezért a Body Cardio a kemény padlóktól a vastag szőnyegekig bármilyen felületen jól működik.

Withings frissíti a Body Cardio intelligens skálát, hogy megmutassa a felhasználók Vaszkuláris életkorát !

Ha megállapítják, hogy egy személy vaszkuláris kora lényegesen idősebb, mint a kronológiai életkor, akkor ez a lehetséges kardiovaszkuláris egészségi problémák mutatója lehet. Ennek az új "érrendszeri kor" funkciónak köszönhetően a felhasználók megkapják az artériák életkorának mérését, hogy tisztább képet kapjanak szív- és érrendszeri egészségükről. Az érrendszeri életkor a tudományos közösség által elismert mutató, amelyet gyakran használnak wellness eszközként. Ezzel az új funkcióval a Withings Body Cardio kevesebb, mint 30 másodperc alatt végez kardiovaszkuláris ellenőrzéseket olyan metrikában, amely könnyen érthető, perspektivikus és idővel követhető.

A legokosabb az intelligens mérlegek közül

A Body Cardio olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítenek az embereknek a fogyás és a fenntartási célok elérésében. A testsúly és a BMI értékek mellett a Body Cardio a testösszetétel teljes értékelését is biztosítja. A biometrikus impedancia nevű tudományos technika segítségével kiszámítja a test zsír-, izom-, víz- és csonttömegének százalékos arányát. A felhasználó pulzusát is képes mérni. A Withings Body Cardio szinkronizálható Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül. További fejlett funkciói közé tartozik az újratölthető akkumulátor, akár 1 éves akkumulátor-élettartammal, és akár 8 felhasználó automatikus felismerése a családban.

Tulajdonságok

Gyártó
Withings
EAN
3700546704451
Szín
fekete
Méret
Nem
Csatlakozás
Bluetooth
Színek
fekete
HomeKit kompatibilitás
Nem
iOS kompatibilitás
iOS 8 vagy újabb
Android kompatibilitás
4.3 vagy újabb

Product declaration