Withings – Body Comp okosmérleg - Fekete

SKU
WBS12-BLACK-ALL-INTER
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Fejlett testösszetétel monitorozás

Maradj naprakész az egészségi állapotod 8 ponton történő nyomon követésével. Kövesd a testedben levő víz százalékos arányát, az izomtömegedet, vagy olyan információkat, mint a zsigeri zsír, hogy minden fontos dologgal tisztában legyél. Konzisztens, pontos méréseket kaphatsz ( /- 50g), amivel nyomon tudod követni a fejlődésedet a mérleg jól látható színes képernyőjén.

Szív és idegkövetés állapotfelmérés a jobb egészségért

Nézd meg közelebbről a szív és érrendszeri egészségedet. A mérleg minden egyes mérlegeléskor érrendszeri felmérést végez, nyomon követi a pulzusodat, így segít a feltérképezésben. Kövesd nyomon idegrendszered állapotát hosszú távon, hogy felismerd a perifériás autonóm neuropátiákat, ami a cukorbetegség egyik hosszú távú szövődménye.

Minden egyetlen alkalmazásban

Kövesd nyomon az összes napi mutatót az ingyenes Withings alkalmazás segítségével iOS és Androidos eszközödön is akár. Trendeket, előrehaladást és napi inspirációkat is láthatsz a hosszú távú fejlődéshez, miközben az alkalmazás a ketegóriájának legjobb adatvédelmét biztosítja.

Több felhasználó egyszerre

Akár 8 felhasználót is automatikusan képes felismerni mérlegelés közben. Dedikált módja van csecsemőkre, várandósokra, sportolókra, de azokra is, akik csak szeretnék nyomon követni a súlyukat anélkül, hogy számokat mutatna a kijelző, és csak az alkalmazásban követnék nyomon.

Tulajdonságok

Gyártó
Withings
EAN
3700546708015
Szín
fekete
Anyag
üveg
HomeKit kompatibilitás
Nem

Product declaration