Több játék is ingyenessé vált az App Store-ban a koronavírus miatt

Az Alto-széria és két Kingdom Rush most ingyen pottyanhat az öledbe, a fejlesztők így szeretnék segíteni az otthon töltött órák elütését.

A koronavírus-járvány miatt már nem csak a karanténba kényszerült betegek húzódtak a négy fal közé, hiszen a cégek is sorra küldik haza a dolgozókat. A szerencsések otthonról is képesek megoldani a munkát, míg másoknak marad a rosszabb esetben fizetés nélküli szabadság. A Snowman és az Ironhide Studios csapata úgy döntött, hogy a krízisre való tekintettel ingyenessé teszik néhány játékukat, ezzel is enyhítve a száműzetés napjait.

Ráadásul nem is rossz címekről van szó. A Snowman-féle Alto’s Adventure-ről és az Alto’s Odyssey-ről korábban többször is írtunk, talán a világ legjobb endless runnereit tisztelhetjük bennük. Az uruguayi Ironhide pedig a Kingdom Rush-sorozat két epizódját, a Frontierst és az Originst tette ingyenesen letölthetővé. Mindegyik remek toronyvédős stratégia, a klasszikus Warcraftokat idéző látvánnyal és hangulattal.

„Békeidőben” ezeket a címeket 3-5 dollár körül kínálják, szóval mindenképp megéri lecsapni rájuk. Én már csak tudom, hiszen korábban minden egyes darabot megvettem közülük… S ha már ingyenes játékokról beszélünk, a koronavírustól függetlenül a napokban a forma.8 GO is megszabadult az árcédulától, erre is érdemes vetni egy pillantást (2D-s kaland, sci-fi hangulat, kontroller támogatás).

Töltsd le az Alto’s Adventure-t az App Store-ból (ingyenes)

Töltsd le az Alto’s Odyssey-t az App Store-ból (ingyenes)

Töltsd le a Kingdom Rush Frontierst az App Store-ból (ingyenes)

Töltsd le a Kingdom Rush Originst az App Store-ból (ingyenes)

Töltsd le a forma.8 GO-t az App Store-ból (ingyenes)