DJI - Care Refresh - Spark:

DJI - Care Refresh - Spark

SKU
DJISPARKCARE
A DJI Care Refresh egy hatékony és átfogó kiterjesztett biztosítást ad, ezáltal nagyobb nyugalmat biztosít minden alkalommal, mikor repülünk.

Ezek is érdekelhetnek:

DJI - Mavic Air
DJI - Mavic Air
Speciális ár 299 900 Ft
Normál ár 325 900 Ft
DJI - Spark
DJI - Spark
Speciális ár 139 900 Ft
Normál ár 154 900 Ft
DJI - Mavic 2
DJI - Mavic 2
468 900 Ft
Orbotix - Sphero Star Wars Force Band
Orbotix - Sphero Star Wars Force Band
Speciális ár 19 900 Ft
Normál ár 29 900 Ft
IK Multimedia iRig Pads portable universal MIDI groove controller for iPhone, iPad
IK Multimedia iRig Pads portable universal MIDI groove controller for iPhone, iPad
Speciális ár 39 900 Ft
Normál ár 52 900 Ft

A DJI Care Refresh szolgáltatással két cserét kérvényezhetünk egy éven belül, minimális felár ellenében. A termék aktiválása után 48 órán belül párosíthatjuk a termékünkhöz a DJI Care kódot.
DJI Care refresh keretén belül történő ügyintézések előtérbe kerülnek, a csere készüléket hamarabb kézhez kaphatjuk, így gyorsabban visszatérhetünk a levegőbe.

A Drón legelső bekapcsolásánál kell aktiválni a terméket. Az aktiválás során meg kell adni egy e-mail címet, amely már regisztrálva lett korábban a www.dji.com oldalon. Ha még nem rendelkezik ilyen e-mail címmel, akkor a regisztrálás során lehetősége van egy ilyen cím létrehozására, melynél az EU régiót kell szolgáltatási területnek kiválasztani.
Sikeres aktiválás esetén a megadott e-mail címhez kerül hozzárendelésre a termék gyári száma. A regisztráció véglegesítése után 48 óra áll rendelkezésre, hogy hozzárendelje a DJI Care kódot a DJI Mavic-hez, melyet az alábbi oldalon tehető meg:

http://store.dji.com/dji_care_infos/active

A termék gyári számának, illetve a 16 jegyű kód megadásával aktívvá válik az egy éves DJI Care szolgáltatás.

Baleset esetén a forgalmazóhoz szükséges eljuttatni a törött Mavic-et, ezt követően a németországi központban kerülnek bevizsgálásra, ahol árajánlatot készítenek a javításról. Ezután döntheti el a vásárló hogy javíttatja-e az eszközt, vagy a fent megjelölt összegért kér egy teljesen új drónt.

Gyártó
DJI
Szín
----------------------------
Megszűnt termék
Nem