A részletfizetést 0% THM-mel, akár 24 hónapra igénybe veheted az év 365 napján minden legalább 50 000 Ft értékű vásárlásodkor.

Hogyan működik?

4 egyszerű lépés

Kosarad összeállítása után, a fizetési opcióknál válassz részletfizetési lehetőségek közül!

Harmonikus kapcsolatban az eszközeiddel.

Az Apple Watchcsal az erősítéstől a piláteszen és a HIIT-tréningen át a jógáig rengeteg népszerű mozgásformát mérhetsz – és megjelenítheted a számodra leg­fon­to­sabb edzésmutatókat. Zárd be a gyűrűidet és hagyd, hogy a kedvenc zenéd vagy podcastod lendületben tartson; egyenesen az Apple Watchodról irányítva.
Gyakori kérdések
Mikor vehetem igénybe a kedvezményes részletfizetési konstrukciókat?
Részletre nálunk bármikor vásárolhatsz az év 365 napján. Több pénzügyi partnerünk konstrukciói közül is választhatsz, a részletekért kattints ide.
Hogyan vehetem igénybe a részletfizetést?
Részletfizetési igényed elindíthatod online vagy bolti vásárlás esetén egyaránt. Online vásárlás esetén akár a teljes folyamatot online végig viheted!
Több termékre is kérhetek részletfizetést?
Igen. Mindegy, hogy egy vagy több terméket választasz, amennyiben vásárlásod összértéke eléri az 50 000 Forintot, úgy az egészre egyben tudod igényelni az áruhitelt.
Miért jó az áruhitel?

Az áruhitel lehetővé teszi, hogy részletre vásárolva akár azonnal hazavihesd a kiválasztott terméket. Igénylésre mind online áruházunkban, mind üzleteinkben lehetőséged van.

Üzleteinkben Cetelem Áruhitellel a szükséges dokumentumok bemutatása és a gyors hitelbírálatot követő szerződéskötés után azonnal hazaviheted a terméket. Cetelem hitelkártya birtokosoknak nincs szükségük munkáltatói és jövedelem igazolására, csak Cetelem hitelkártyájukra, személyi igazolványra és lakcím kártyára.

Webáruházból, otthonról történő igénylés esetén az előbírálat alig néhány percbe kerül, majd a szükséges dokumentumok ellenőrzése és a videós azonosítás után rendelésedet azonnal feldolgozzuk és kiszállítjuk – akár a Cetelem Áruhitelét, Cofidis áruhitelét vagy az OTP Áruhitelét választod.

Mit jelent a THM?
A THM a Teljes Hiteldíj Mutató rövidítése. A teljes hiteldíj azt az összeget jelenti, melyet az adósnak a tőke összegén kívül fizetnie kell. A THM tehát tartalmazza a kölcsön folyósításához kapcsolódó, valamint a kölcsön szerződés szerinti normál igénybevételével összefüggésben felmerülő valamennyi kamat-, díj- és kezelési költséget, továbbá a kölcsönhöz kapcsolódó járulékos szolgáltatások díjait.
Mi az Áruhitel igénylésének folyamata?
Cetelem Online Áruhitel esetében:
 1. Készítsd elő a hiteligényléshez szükséges okmányaidat.
 2. Helyezd a kiválasztott termékeket a kosárba!
 3. Az Online pénztárban válaszd ki a számodra leginkább megfelelő átvételi módot!
 4. Válassz „Cetelem online áruhitel igénylése” fizetési módot, majd válaszd ki a számodra legmegfelelőbb hitelkonstrukciót!
 5. A rendelésed véglegesítését követően átirányítunk a Cetelem Bank online hiteligénylési felületére, ahol adataid pontos megadásával töltsd ki az online hiteligénylési űrlapot!
 6. Pozitív hitelbírálat esetén nyomtasd ki és írd alá a személyre szóló szerződéscsomagot!
 7. Az aláírt szerződést és a szükséges mellékleteket postázd a Cetelem Bank részére a szerződésben megadott címre.
 8. A Cetelem Bank ellenőrzi a szerződést és a melléket igazolásokat. Ha mindent rendben találtak, felveszik veled a kapcsolatot és elindítják a törvény által előírt ügyfél-azonosítás folyamatot.
 9. Ha megtörtént az azonosítás, indítjuk a termék kiszállítását. A szállítás pontos idejéről a futárszolgálat fog értesíteni. Ha bolti átvételt választottál, értesítünk; ha a termékeket átvehetők!
OTP Online Áruhitel esetében:
 1. Vásárláskor válaszd az online áruhitel fizetési módot, amely után átirányítunk az OTP Bank hiteligénylési felületére.
 2. A bank online felületén add meg adataidat, és a szükséges információk megismerése után küldd bírálatra online hiteligénylésed.
 3. A megadott adatok alapján a bank elvégezi a hitelbírálatot.
 4. A bírálat második részében a felöltött dokumentumok alapján ellenőrzésre kerülnek a korábban megadott adatok. Ha mindent rendben van, a szerződéskötés következik.
 5. Az online szerződéskötés VideoBankon keresztül, videóhívással történik. Ennek során először az online ügyfél-azonosítás történik, és ha ez sikeres, akkor megkötheted a kölcsönszerződést.
 6. A banki szerződéskötés előtt, a jogszabályi előírások alapján leellenőrizzük a videóhívást.
 7. Ha a hívás megfelel az előírásoknak, e-mailben küldjük el a bank által elektronikusan aláírt kölcsönszerződés csomagot.
 8. A szerződést, illetve a rendelésed feldolgozását követően indítjuk a termék kiszállítását. A szállítás pontos idejéről a futárszolgálat fog értesíteni. Ha bolti átvételt választottál, értesítünk; ha a termékeket átvehetők!
Cofidis Áruhitel esetében:
 1. Rendeld meg a terméket és küldd be a hitelkérelmet.
 2. A Cofidis előminősíti a hitelkérelmet telefonon.
 3. Pozitív előminősítés esetén e-mailben kapod meg a szerződést.
 4. Kösd meg szerződésedet online: a legkényelmesebb megoldás a szóbeli nyilatkozat!
 5. A hitelkérelem elfogadása esetén a Cofidis tájékoztatja webáruházunkat a termék kiszállításáról.
 6. További információk: https://www.cofidis.hu/aruhitel
Hogyan történik az Áruhitel visszafizetése?
Cetelem Bank:

A törlesztőrészlet megfizetése minden hónap 7. napjáig esedékes. A kölcsönszerződés aláírásakor Te választhatod meg, hogy milyen módon szeretnéd az esedékes törlesztőrészleteket megfizetni. Ha csekken szeretnél fizetni, a Cetelem Bank postán elküldi Neked minden hónapban a Számlaegyenleg értesítővel együtt az előre kitöltött postai csekket, mely az esedékes törlesztőrészletet tartalmazza. Ha csoportos beszedési megbízással szeretnél fizetni, a hitelszerződés aláírását követően felhatalmazást kell adnod a Banknak, hogy folyószámládról az esedékes törlesztőrészleteket leemelhessék.

OTP Bank:

A törlesztőrészlet megfizetése minden hónap azon napjáig esedékes, amelyet a szerződéskor kiválasztottál. Az áruhitel igénylésekor Te választhatod meg, hogy milyen módon szeretnéd az esedékes törlesztőrészleteket megfizetni. Ha csekken szeretnél fizetni, az OTP Bank postán elküldi Neked minden hónapban a Számlaegyenleg értesítővel együtt az előre kitöltött postai csekket, mely az esedékes törlesztőrészletet tartalmazza. Ha más Banknál vezeted a folyószámládat; és csoportos beszedési megbízással szeretnél fizetni, a hitelszerződés aláírását követően felhatalmazást kell adnod a Bankodnak, hogy folyószámládról az esedékes törlesztőrészleteket leemelhessék.

Cofidis:

A törlesztőrészlet megfizetése minden hónap 10. napjáig esedékes. A kölcsönszerződés aláírásakor Te választhatod meg, hogy milyen módon szeretnéd az esedékes törlesztőrészleteket megfizetni (átutalással, csekken vagy csoportos beszedéssel). Ha csekken szeretnél fizetni, a Cofidis postán elküldi Neked az előre kitöltött postai csekkeket, melyek az esedékes törlesztőrészletet tartalmazzák. Ha csoportos beszedési megbízással szeretnél fizetni, a hitelszerződés aláírását követően felhatalmazást kell adod a Cofidis-nek, hogy folyószámládról az esedékes törlesztőrészleteket leemelhesse

Hogyan lehetséges az áruhitel előtörlesztése?
Cetelem Áruhitel Esetében:

Előtörlesztési szándékodról ajánlott levélben kell értesítened a Bank ügyfélszolgálati osztályát.

(Az átfutási idő alatt esedékes törlesztő részletet még ki kell fizetni.) Ezt követően levélben fognak értesíteni a fennálló tartozásáról, és kipostáznak Önnek egy egyösszegű befizetésre szóló csekket is. Ha mégsem kíván élni az előtörlesztés lehetőségével, a szerződés az eredeti tartalommal marad érvényben.

 • Díjmentes amennyiben az előtörleszteni kívánt összeg 12 hónap alatt, egy alkalommal a 200.000,- Ft összeget nem haladja meg.
 • Az előtörleszteni kívánt összeg 1 %-a, ha az előtörlesztés időpontja és a hitel szerződés szerinti lejáratának időpontja közötti időtartam az 1 évet meghaladja.
 • Az előtörleszteni kívánt összeg 0,5 %-a, ha az előtörlesztés időpontja és a hitel szerződés szerinti lejáratának időpontja közötti időtartam az 1 évet nem haladja meg.
 • Az előtörlesztési díj nem haladhatja meg az előtörlesztés időpontja és a hitel szerződés szerinti lejáratának időpontja közötti időtartamra fizetendő hitelkamat összegét.
OTP Áruhitel Esetében:

Bármelyik OTP bankfiókkban személyesen jelezheted, ha teljesen szeretnéd előtörleszteni a hiteledet. A teljes előtörlesztés díjáról a hirdetményből (https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Aruhitel_H_kivonat_20200206.pdf ) tájékozódhat.

Cofidis Áruhitel Esetében:

A futamidő alatt lehetőséged van a kölcsön részleges vagy teljes előtörlesztésére díjmentesen.

A képek illusztrációk, részletekről érdeklődjön eladóinknál. Az itt megjelenített adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlattételnek.
Az iSTYLE Hungary Kft. a pénzügyi szolgáltatás közvetítését független közvetítőként végzi.