Mac ajánlatok

Szerezd be új Mac számítógéped most 15 havi részletfizetéssel, 0% THM-mel, 0 Ft önerővel*

A 0% THM 15 havi részletfizetés kizárólag ezen az oldalon feltüntetett Mac modellekre vehető igénybe. Az ajánlat a kiegészítőkre nem vonatkozik.
Kérjük, rendelésedet külön add le a kiválasztott kiegészítőkre! A teljes rendelésedet együtt fogod megkapni, többlet költség nélkül.


MacBook Air

MacBook Air

Az új generációs M2 chip szuperképességeivel felszerelt, újratervezett MacBook Air hihetetlen teljesítményt és akár 18 órás aksiüzemidőt sűrít egy ultravékony alumíniumházba.

MacBook Pro

MacBook Pro

Az M2 Pro és M2 Max chipes 16 hüvelykes MacBook Pro új szintre emeli a sebességet és a teljesítményt, akár aksiról, akár töltővel használod. Gyönyörű Liquid Retina XDR-kijelző, minden port, ami csak kellhet, és egész napos aksiüzemidő – ezt a Pro laptopot mindenhová magaddal viheted.

iMac

iMac

Az M1 chippel hajtott iMac elképesztően hatékony és rendkívül vékony. Egyedi megjelenésű, mégis tökéletesen illik a környezetedbe.

Mac mini

Mac mini

Az Apple M1 chip egészen más dimenzióba emeli az Apple legsokoldalúbb, mindentudó asztali gépét. Akár háromszor gyorsabb CPU-t és akár hatszor gyorsabb grafikát kínál. Az Apple legfejlettebb Neural Engine-ével pedig akár tizenötször gyorsabb gépi tanulásra képes. Készülj fel a munkára, a játékra és az alkotásra a Mac mini képzeletedet felülmúló sebességével és erejével.

Mac Studio

Mac Studio

A Mac Studio egy meglepően kompakt kreatív erőgép, ami könnyen elfér az asztalodon, és rengeteg csatlakozási lehetőséget kínál a munkád során. Válassz a bámulatosan gyors M1 Max és a személyi számítógépek történetének legerősebb chipje, az M1 Ultra közül.