Pivo – Pod Active

SKU
NPVS
 

Easy Upgrade

Válts minden évben a legújabbra!

Részletek >

Készletinformáció

18-36 hó
48-60 hó

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Nyisd meg a telefonhasználat új dimenzióit az okos, panorámás, forgatható Pivo Pod Active tartó segítségével. Ez a praktikus tartozék számos felvételi módot kínál, beleértve az automatikus mozgáskövetést is. Élvezd a kreativitást a saját szoftverrel is rendelkező mechanikus állvánnyal. Kompatibilis a közösségi médiával és további olyan alkalmazásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy az internet sztárja legyen belőled. A Pivo Pod Active mobiltelefon tartó vezérlése rendkívül egyszerű, és a legújabb technológiáknak köszönhetően a Pivo hallgatni fog rád.

Tulajdonságok

  • Forgó panoráma tartó mobiltelefonhoz
  • Automatikus mozgáskövetés
  • 4 másodperc alatt 360°-ban fordul el
  • Saját szoftverrel rendelkezik
  • Kompatibilis a közösségi médiával és más alkalmazásokkal
  • A Pivo Pod Active tartó 1/4“-es menettel kompatibilis
  • Hangvezérléssel, gesztusokkal vagy pózokkal, ill. távirányítóval kezelhető
  • A telefont függőlegesen és vízszintesen is képes megtartani
  • Remek funkciókat kínáló mobiltelefon tartó
  • Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth-on keresztül

Tartalomalkotás határok nélkül

A Pivo Pod Active panoráma mobiltelefon tartóval egyszerűen készíthetsz egyedi fényképeket, rögzíthetsz videókat és streamelhetsz. Mindössze 4 másodperc alatt teljesen körbe, azaz 360°-ban fordul el. Kiválóan alkalmas különféle mozgásformák, például futás, lovaglás, MTB vagy korcsolyázás streamingjére. A telefont vízszintesen és függőlegesen is elhelyezheted rajta; ezt követően tedd egy vízszintes felületre és stabilizáld a kihúzható támasztékokkal. És már csak annyidolgod maradt, hogy kiválaszd az alkalmazásban, mit szeretnél fényképezni vagy rögzíteni. A Pivo Pod Active tartót kézmozdulatokkal, hanggal vagy a mellékelt távirányítóval vezérelheted.

Mindig kapcsolatban

A mozgásérzékelésnek köszönhetően a tartó mindig gondoskodik arról, hogy képben legyél. Így minden felvétel tökéletes lesz, és élőben is közvetíthetsz a tevékenységeidről. A Pivo Pod Active tartó kiválóan alkalmas családi videohíváshoz, távoktatáshoz, előadásokhoz és prezentációkhoz.

Hasznos funkciók az App-ban

Az alkalmazások segítségével számos, a Pivo Pod Active mobiltelefon tartó által kínált új lehetőségekkel találod szemben magad. Az ingyenes Pivo Meet alkalmazás automatikusan követ a videohívások során. A Smart Capture segítségével szelfit és videofelvételeket készíthetsz csak a hangoddal, pózolással vagy akár egyszerű csettintéssel. Vegyél fel egy virtuális túrát a lakásban vagy a kertben a Pivo Tour segítségével.

Tulajdonságok

Gyártó
Pivo
HomeKit kompatibilitás
Nem
iPhone kompatibilitás
iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. - 3 gen)

Product declaration