Részletfizetési lehetőségek az iSTYLE-nál
Vidd el most, fizesd ki később
Magánszemélyek számára
Az iSTYLE webáruházában és üzleteiben akár magánszemélyként is igénybe veheted részletfizetési lehetőségeinket, így nem szükséges egy összegben kifizetned a kiszemelt termék teljes vételárát.
Mastercard® Részletfizetés
Mastercard® bankkártyájával havi részletre is vásárolhat, így nem kell egy összegben kifizetnie a számla összegét! A részleteket keresd a Cetelem és az OTP bank oldalán.
További információk
Cetelem részletfizetés
Ha magánszemélyként szeretnél részletfizetéssel vásárolni az iSTYLE-nál, igénybe veheted a Magyar Cetelem Bank Zrt. által kínált áruhitel konstrukciókat.
További információk
Cégek számára
Fejleszd az eszközparkod egyösszegű kiadás nélkül az iSTYLE-ban elérhető lízingkonstrukciók egyikével, hogy mindig a legmagasabb technikai színvonalon tudj dolgozni.
Grenke lízing
A konstrukciót során a Grenkeleasing Magyarország Kft. megveszi helyetted a kiválasztott konfigurációt, illetve eszközöket, majd azokat a választott futamidőre a céged használatába adja.

Minimum szerződéses érték: nettó 200 000 Ft.
További információk
IBM Global financing
Az IBM Global Financing fő célkitűzése, hogy rugalmas, vonzó és egyben méltányos finanszírozással lehetővé tegye az Ön cége számára a hardver, szoftver és szolgáltatások hatékonyabb beszerzését.

Minimum szerződéses érték: 6 millió forint.
További információk