TwelveSouth - ParcSlope MacBook/iPad állvány - fekete:

TwelveSouth - ParcSlope MacBook/iPad állvány - fekete

SKU
12-1635
Az új típusú, hibrid ParcSlope állvánnyal magasabban tarthatod a MacBook és az iPad Pro kijelzőjét, miközben egy kicsit meg is döntheted a kényelmesebb gépelés és rajzolás kedvéért. MacBook esetében úgy nézheted kényelmesebben a kijelzőt, hogy nem kell lemondanod se a billentyűzet, se a trackpad használatáról. A ParcSlope jobb hűtést biztosít gépednek, a kábelrendező nyílás segítségével letisztultabb munkakörnyezetet hozhatsz létre.

Az új típusú, hibrid ParcSlope állvánnyal magasabban tarthatod a MacBook és az iPad Pro kijelzőjét, miközben egy kicsit meg is döntheted a kényelmesebb gépelés és rajzolás kedvéért. MacBook esetében úgy nézheted kényelmesebben a kijelzőt, hogy nem kell lemondanod se a billentyűzet, se a trackpad használatáról. iPad Pro (kizárólag 12.9"-os) használatakor a ParcSlope 18°-os szögben megdönti a készüléket, így könnyebben hozhatsz létre jegyzeteket a Note-ban, könnyebben készíthetsz vázlatokat Paperben Apple Pencil használatával. A beépített kábelrendezővel a kábelek sem fognak zavarni, míg a felső szilikon részen Apple Penciledet tárolhatod, ha épp nincs rá szükséged.

  • Szemmagasságba emeli a kijelzőt a kényelmesebb munakavégzés érdekében.
  • Jobb hűtés biztosít MacBook gépednek.
  • Ideális szögbe helyezi iPad Pro eszközöd rajzoiláshoz és jegyzeteléshez.
  • A hátsó nyílás segít jobba elrendezi a kábeleket.
Gyártó
TwelveSouth
EAN
811370021164
Megszűnt termék
Nem
Anyag
fém/acél
Szín
fekete
Kompatibilitás
iPad Pro, MacBook
iPad kompatibilitás
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Mac kompatibilitás
MacBook 12" (USB-C), MacBook Air 13" (2011-2017), MacBook Air 13" (Mid 2011 or older) , MacBook Air 13" (Mid 2012 or newer) , MacBook Pro 13", MacBook Pro 13" Retina (Late 2012 or newer) , MacBook Pro Retina 13", ** MacBook Pro 2016 **, MacBook Pro 13" (2db Thunderbolt 3), MacBook Pro 13" (Touch Bar), MacBook Air Retina
Tárhely
Nem