A macOS újratelepítése

A rendszer teljes újratelepítésére viszonylag ritkán van szükség, ha viszont mégis, akkor segítünk abban, hogy hogyan kell csináln!

Hogyan távolítsam el az adataimat a Macemről eladás vagy ajándékozás előtt?

Egy Mac számítógép újabbra történő cseréje során nem csak az adatok költöztetése, hanem azok a régi gépről történő eltávolítása is fontos feladat.

Megnéztük, hogy mit tud az új Studio Display

Apple Studio Display bemutató

Több, mint monitor: az új Studio Display nem csak elképesztő képminőségével kápráztat el, hanem extra funkciókat is kínál.

Elképesztő sebesség: itt a Mac Studio

Bemutatkozik a vadonatúj Mac Studio és Studio Display!

Megérkezett az új iPhone SE és az új iPad Air

Egyedi iPhone csengőhang letöltés, készítés és beállítás

Szeretnéd feldobni a csengőhangodat, de nem tudod hogyan lehet saját, egyedi zeneszámot beállítani iPhone-on? Lássuk a módszereket!

Mac billentyűzetkalauz új felhasználóknak

Évek óta Windowst használsz és most áttértél Macre? Elveszettnek érzed magad az Apple minimalista billentyűzete fölött? Nem tudod hol vannak a speciális szimbólumok és jelek? Kukac helyett folyton bezárod az alkalmazást? Akkor ez a cikk most neked szól!

Megszületett az M1 chip – Kimagasló teljesítmény és hatékonyság

Az Apple ma bejelentette az első Apple Silicon lapkáját. A kifejezetten a Mac-ekhez készült új SoC az M1 nevet kapta, melyet olyan Mac rendszerekhez optimalizáltak, amelyek a kis méretet és az energiahatékonyságot részesítik előnyben.

Megérkeztek az új iPhone-ok, lássuk a felhozatalt

A várakozásoknak megfelelően tovább folytatódott az őszi termékdömping az Apple-nél és az évnek még koránt sincs vége! Október 13-án az amerikai gyártó végre lerántotta a leplet új generációs iPhone modelljeiről és újfent feladta a leckét a konkurenciának.

Az Apple Európában is növeli megújuló energia termelését

A világ legnagyobb szárazföldi szélturbinái Dániában és az új, tiszta energiával kapcsolatos erőfeszítések Németországban elősegítik az Apple 2030-ra vállalt karbonsemlegességi céljainak elérését.

Mától elérhető az iOS 14

Az Apple kiadta az iOS 14 és az iPadOS 14 operációs rendszerek legújabb frissítéseit az iPhone és iPad készülékekhez. Csakúgy, mint az Apple minden szoftverfrissítésénél, ezek természetesen most is ingyenesen letölthetők. Az iOS 14 iPhone 6s-en vagy annál újabb modelleken érhető el, míg az iPadOS 14-hez legalább egy iPad Air 2-re lesz szükségünk.

Apple Event 2020 – Eljött az egészség órája

Elindult a 2020-as év végi termékdömping az Apple-nél. A szeptember 15-i online eseménye keretében az amerikai gyártó új órákat, új iPadeket és új szolgáltatásokat is bemutatott, a következő iPhone generációra azonban még várnunk kell.

Megjelenítve: 49 - 60. Összesen: 215

Oldal