Blog

Minden, amit az idei iPhone-okról eddig tudunk

Már csak néhány nap választ el minket a szeptemberi keynote-tól. Egészen eddig csak úgy záporoztak a hírek az idei szériáról, melyek közül voltak abszolút kacsák és hihetőbbek is. Összeszedtük, mire számíthatunk kedden iPhone fronton.

Tovább

Tavasszal jöhet az iPhone SE 2

Új, ázsiai hírforrásokra hivatkozva több helyen is lejött a hír, miszerint az Apple tavasszal piacra dobhatja az iPhone SE második generációját.

Tovább

Az évi 300 forint az új álomfizetés

Sokunk számára cél, hogy hónapról hónapra, évről évre egyre több nulla szerepeljen a munkánkért kapott fizetség után. Vannak azonban, akik könnyedén megtehetik, hogy ezeket a nullákat egyszerűen elengedjék, és évente 300 forintért dolgozzanak.

Tovább

Megérkezett az iOS 12.4!

Az új frissítés a biztonsági javítások mellett új opcióként ajánlja az adatok direkt vezetéknélküli költöztetését régi iPhone-ról új iPhone-ra első beállítás során és újra engedélyezi a Walkie-Talkie funkció használatát Apple Watchon.

Tovább

Viszlát MacBook és MacBook Air!

Az Apple a mai napon mindenfajta bejelentés nélkül jelentősen megreformálta a MacBook termékpaletta kínálatát. Kissé kettős érzés tölthet el bennünket, hiszen történtek igen pozitív lépések is, de sokunknak egyben fájni is fognak az idei változások. De mik is történtek nagy csendben?

Tovább

Items 49 to 60 of 151 total

Oldal