Elképesztő akciók az idei Black Friday-en

Idén mindennel készültünk: iPhone, iPad, Mac és Watch modellek is szerepelnek az akcióink között, a kedvezmények mértéke modellenként pedig a 200 000 forintot is elérheti.

Ismét elérhető a SwiftKey iOS-en

Amilyen gyorsan eltűnt, olyan gyorsan tért vissza az iPhone-okra a népszerű prediktív billentyűzet.

10 trükk, amelyek nagyban megkönnyítik az iPhone használatát

Összegyűjtöttünk egy csokornyi válogatást azokból a rejtett funkciókból, amelyeket kevesen ismernek, pedig rendkívül hasznosak.

Mi az az Apple HomeKit?

Az Apple megoldása manapság az egyik legjobb és legnépszerűbb okosotthonos ökoszisztéma. Megnéztük, hogy mit tud és kinek érdemes választania.

VOCOlinc VC1 beltéri kamera bemutató

Megnéztük, hogy mit tud a piac egyik legolcsóbb HomeKit kompatibilis biztonsági kamerája.

Windows 11 alatt is elérhetők az iCloudban tárolt fotók és videók

Mostantól a Microsoft legfrissebb operációs rendszerének képnézegetőjében is böngészhetők az iCloudra töltött fényképek és mozgóképek.

Nothing Ear (stick) bemutató

Az Ear (1) után megjelent a gyártó második fülhallgatója, amely rendkívül egyedi és stílusos tálalásban, de aktív zajszűrés nélkül állít konkurenciát az Apple AirPods 3-nak.

VOCOlinc Flowerbud okos aroma diffúzor bemutató

Stílusos külsejű, Apple HomeKit kompatibilis diffúzor elérhető áron? Ez a Flowerbuds, ami az egész szobát illatossá varázsolja.

Eve Energy okos konnektor bemutató

Megnéztük, hogy mire jó egy okos konnektor, illetve hogy a műfajon belül mit nyújt az Eve Energy.

VOCOlinc VH1 MistFlow okos párásító bemutató

Szerencsére egyre többet foglalkozunk az otthoni levegő minőségével, amelyért nem csak légszűrőkkel, hanem párásítókkal is tehetünk. Bemutatónk tárgya nem csak szép és hatékony, hanem gyakorlatilag bármilyen okosotthonos ökoszisztémába beilleszthető.

Bemutatkozott a 10. generációs iPad

Elragadó. Káprázatos. Firkálnivaló. Íme a legújabb iPad, amely minden tekintetben méltó az elődeihez, de sokkal jobb azoknál.

Apró újdonságok a watchOS 9-ben, amiket nem biztos, hogy észrevettél

Pár napja már elérhető az Apple Watch órák legújabb operációs rendszere, amely rengeteg apró, de annál hasznosabb újdonságot hozott. Ezek közül mutatunk most be párat.

Megjelenítve: 49 - 60. Összesen: 279

Oldal