Frissültek a Pro szériás Mac számítógépek, megérkezett az M2 Ultra

A WWDC-n bemutatták az új Mac Studiót és a Mac Pro 4. generációs, Apple szilikonnal szerelt változatát is.

iOS és iPadOS 17: Látványos és hasznos újítások

Poszterek a névjegyzékben, élő hangposta, több funkció a FaceTime-ban és rengeteg egyéb fejlesztés érkezik a 17-es főverzióval.

Megérkezett a 15 hüvelykes MacBook Air

15,3 hüvelykes Liquid Retina kijelző, M2 rendszerchip passzív hűtéssel, 18 órás üzemidő, 6 hangszórós rendszer: ez nem csak a világ legvékonyabb 15 hüvelykes laptopja, hanem az egyik legjobb is.

Epico 2 az 1-ben mágneses vezeték nélküli töltő bemutató

Egy kiegészítő, amivel elegánsan és kényelmesen oldható meg az iPhone és az AirPods töltése, akár otthon, akár az irodában.

Hogyan ellenőrizd, hogy mely alkalmazások használják a pontos helyzeted?

Időről időre érdemes lehet megnézni, hogy mely alkalmazások férhetnek hozzá a helyzetünkhöz, és melyek azok, amelyek a pontos lokációnkat is megkapják.

Hogyan távolítsam el az AirPodsom az Apple fiókomból?

Eladás vagy elajándékozás előtt mindenképp szükséges az AirPods vagy AirPods Pro készülék eltávolítása az Apple fiókból: mutatjuk, hogyan kell ezt megtenni!

Megérkezett az App Store első átláthatósági jelentése

Milliós nagyságrendben érkeztek publikálásra alkalmazások, amelyek közül rengeteget utasított vissza az Apple. Ha nem így tettek volna, az App Store most valószínűleg nem egy biztonságos platform, hanem a vadnyugat lenne.

OKAI Neon Pro elektromos roller bemutató

Szinte minden tulajdonságában kiemelkedő az OKAI felsőkategóriás rollere: 25 km/h maximális sebesség, 80 kilométeres maximális hatótávolság, kiemelkedő menetstabilitás, hangulatvilágítás és okostelefonos összeköttetés.

Nothing Ear (2) bemutató

Bár külsejét tekintve nem sok mindenben változott a Nothing új TWS fülhallgatója, a motorháztető alatt rengeteg fejlesztés történt.

Hamarosan érkezik a Final Cut Pro és a Logic Pro az iPadekre

A szoftvereket előfizetéses konstrukcióban lehet majd elérni, a Final Cut Pro futtatásához mindenképp Apple rendszerchipre lesz szükség.

Ismered a Thule márkát?

Röviden bemutatjuk az egyik általunk kedvelt svéd vállalatok, akik nagyon jó minőségű hátizsákokat és MacBook-kiegészítőket készítenek.

Hogyan futtathatok Windows operációs rendszert az Apple chipes Mac számítógépemen?

Bár az M-szériás Apple szilikonnal szerelt Mac gépeken egy ideig nem volt lehetőség Windowst futtatni, ez szerencsére már a múlt: az új Parallels ugyanis elhozta a Microsoft rendszerét az új Macekre.

Megjelenítve: 49 - 60. Összesen: 332

Oldal