Minden eddiginél népszerűbb az iPhone a tinédzserek között az USA-ban

Egy friss felmérés szerint az amerikai fiatalok 87%-a Apple telefont használ.

Withings Thermo lázmérő bemutató

Bár azt hihetnénk, hogy egy lázmérő az egyszerűségéből adódóan nem lehet okos, a Withings Thermo megmutatja, hogy mit lehet kihozni ebből a műfajből.

Withings BPM vezetéknélküli vérnyomásmérő bemutató

A vérnyomás mérésére sokféle eszköz használható, de kevés olyan van, ami pontos, nagyszerű kényelmi funkciókkal rendelkezik, alkalmas digitális napló összeállítására, és még jól is néz ki. A Withings terméke szerencsére ilyen.

Búcsúzik az iOS-től a SwiftKey

Aki mindenképp szeretné használni, október ötödikéig még telepítheti a Microsoft megoldását, utána viszont nem lesz lehetőség a letöltésre.

Melyiket válasszam: AirPods Pro 2. vagy Airpods 3.?

Az új AirPods Pro megjelenése kapcsán gyakran merül fel a kérdés, hogy kinek melyik az ideális választás: segítünk!

A valóságban is bizonyított az iPhone 14 Pro ütközésészlelés funkciója

A TechRax YouTube csatorna szimulált körülmények között, de a valóságban próbálta ki a nemrég bemutatott iPhone-ok egyik új funkcióját, amely tökéletesen működött.

A felhő, ami hatalmas és többrétegű

Az iCloud+ nem csak egy tárhely, amit mindenhonnan el lehet érni, jóval több annál.

Apple TV+ - ahol a minőség a fontos

A felhasználók egyre több streaming szolgáltatás közül választhatnak, az Apple TV+ viszont több szempontból is kiemelkedik közülük. Ráadásul 3 hónapig ingyenesen elérhető.

90 millió dal reklámok nélkül

Az Apple Music minden Apple készülékről elérhető, magas minőségű és folyamatosan frissülő zeneadatbázist kínál bárkinek.

Egy előfizetés, több száz játék

Az Apple Arcade kínálatában nem a mennyiség, hanem a minőség dominál, de így is több mint 200, gondosan kiválogatott unaloműző érhető el nem csak telefonra.

Az Apple eddigi legjobb órája: íme a Watch Ultra

A termékbemutató egyik sztárja egyértelműen a titánházas Apple Watch Ultra, amely minden korábbinál komolyabb funkciókkal rendelkezik.

Bemutatkozott a Watch Series 8 és az új Watch SE

Az újdonságok továbbfejlesztett érzékelőkkel rendelkeznek, autóbaleset esetén automatikusan segítséget hívnak, a Series 8 pedig a testhőmérsékletet is képes figyelni.

Megjelenítve: 133 - 144. Összesen: 350

Oldal