Epico 2 az 1-ben mágneses vezeték nélküli töltő bemutató

Egy kiegészítő, amivel elegánsan és kényelmesen oldható meg az iPhone és az AirPods töltése, akár otthon, akár az irodában.

Hogyan ellenőrizd, hogy mely alkalmazások használják a pontos helyzeted?

Időről időre érdemes lehet megnézni, hogy mely alkalmazások férhetnek hozzá a helyzetünkhöz, és melyek azok, amelyek a pontos lokációnkat is megkapják.

Hogyan távolítsam el az AirPodsom az Apple fiókomból?

Eladás vagy elajándékozás előtt mindenképp szükséges az AirPods vagy AirPods Pro készülék eltávolítása az Apple fiókból: mutatjuk, hogyan kell ezt megtenni!

Megérkezett az App Store első átláthatósági jelentése

Milliós nagyságrendben érkeztek publikálásra alkalmazások, amelyek közül rengeteget utasított vissza az Apple. Ha nem így tettek volna, az App Store most valószínűleg nem egy biztonságos platform, hanem a vadnyugat lenne.

OKAI Neon Pro elektromos roller bemutató

Szinte minden tulajdonságában kiemelkedő az OKAI felsőkategóriás rollere: 25 km/h maximális sebesség, 80 kilométeres maximális hatótávolság, kiemelkedő menetstabilitás, hangulatvilágítás és okostelefonos összeköttetés.

Nothing Ear (2) bemutató

Bár külsejét tekintve nem sok mindenben változott a Nothing új TWS fülhallgatója, a motorháztető alatt rengeteg fejlesztés történt.

Hamarosan érkezik a Final Cut Pro és a Logic Pro az iPadekre

A szoftvereket előfizetéses konstrukcióban lehet majd elérni, a Final Cut Pro futtatásához mindenképp Apple rendszerchipre lesz szükség.

Ismered a Thule márkát?

Röviden bemutatjuk az egyik általunk kedvelt svéd vállalatok, akik nagyon jó minőségű hátizsákokat és MacBook-kiegészítőket készítenek.

Hogyan futtathatok Windows operációs rendszert az Apple chipes Mac számítógépemen?

Bár az M-szériás Apple szilikonnal szerelt Mac gépeken egy ideig nem volt lehetőség Windowst futtatni, ez szerencsére már a múlt: az új Parallels ugyanis elhozta a Microsoft rendszerét az új Macekre.

Melyik játékkontroller az ideális Apple TV mellé?

Az elmúlt években egyre komolyabb játékok lettek elérhetők az Apple TV-n, amely bizonyos felhasználói igények mellett ki tud váltani egy tradicionális játékkonzolt is. A kérdés, hogy milyen kontrollerrel érdemes kezelni.

Már több mint 800 gépjárműtípus támogatja az Apple CarPlay-t

A lista szerencsére folyamatosan bűvül, ráadásul idén érkezik az új generációs CarPlay is.

A HomePod mostantól értesítést küld, ha hallja a füstérzékelő riasztását

Illetve ugyanezt megteszi a szén-monoxid-érzékelő csipogása kapcsán is.

Megjelenítve: 85 - 96. Összesen: 365

Oldal