Öt iPhone tipp, amit (valószínűleg) nem ismertél

Az iPhone készülékünk rengeteg apró funkcióval rendelkezik, amit egy átlagos felhasználó nem biztos, hogy ismer. Persze az alább felsorolt tippeket az iOS rendszerében jártasabb olvasóink valószínűleg már ismerik, vagy esetleg aktívan használják is egy ideje.

Azt hiszed, nincs FM-rádió az iPhone-odban? Tévedsz!

Na jó, igazából csak részben tévedsz: valóban nincs ilyen funkció egyik iPhone-ban sem, pedig hardveresen félig-meddig támogatott a rádió már jó pár generáció óta. A modern okostelefonokban található, vezeték nélküli kapcsolatokért felelős chipek nagy része ugyanis tartalmaz egy FM-rádió modult is.

10 tipp, hogy jobb fotókat csinálj az iPhone-oddal

Elég messzire jutottunk a telefonos fotózás terén, főleg ha mondjuk az első generációs iPhone kameráját hasonlítjuk össze a legújabb iPhone 6 vagy iPhone 6 Plus modellekkel. Ráadásul mára a fotók azonnali megosztása is egyre elterjedtebb, gondoljunk csak az Instagramra.

Az USB 3.2 kétszer gyorsabb és tízszer átverősebb lesz

A szabványt gondozó USB Implementers Forumnak meglehetősen különös elképzelései vannak az elnevezésekről. Erre kell figyelned a jövőben, ha készüléket vásárolsz.

Mit telepítsünk egy új Mac-re és főleg mit ne…

Izgalmas feladat digitális életterünk felépítése saját igényeink szerint. Akik előzőleg már rendelkeztek Mac-kel, megtehetik, hogy minden adatukat, beállításukat, szoftvereiket átköltöztetik. Ez nagyon kényelmes és időtakarékos megoldás, ráadásul több módon is elvégezhetjük – ez egy következő cikk témája lesz. Vannak azonban esetek, amikor érdemes elgondolkodni az újrakezdésen és elkezdeni a nulláról.

Android készülékedről így hozd át adataid iPhone-ra

Az Apple nem titkolt célja, hogy a nagyobb kijelzős iPhone-nal minél több Android felhasználót is elcsábítsanak. Az iPhone 6 megjelenése előtt még egy hivatalos leírást is kiadtak arról, hogyan tölthetjük át adatainkat egykori Android telefonunkról iPhone-ra.

Megjelenítve: 193 - 198. Összesen: 198

Oldal