Új iPhone 12 Pro látványtervek érkeztek

Egy holland blog megpróbálta elképzelni az őszre várt csúcsmodelleket az eddigi pletykák alapján, az eredményt pedig egy videóban prezentálták.

Minden iOS 13-as készülékre jöhet az iOS 14 is?

A legújabb pletykák szerint van rá esély, hogy a következő nagy frissítést az összes olyan iPhone megkapja, melyekre az aktuális oprendszer is elérhető. A dolog nagyon jól hangzik, azonban van néhány bökkenő.

Túl erős lett a Mac Pro?

Eddig is tisztában voltunk vele, hogy a mindennapi feladatok nem igazán feszegetik a Mac Pro határait. Úgy tűnik azonban, hogy még pár professzionális felhasználó számára is túlzás lehet akár az alapgép teljesítménye is.

Ezt a 8 dolgot kapcsold ki iPhone-odon

Számos olyan beállítás van elrejtve az iPhone-ok és iPadek szoftverében, amivel azok üzemidejét tovább tudjuk növelni bármiféle trükközés nélkül. Ráadásul még a személyes információn megosztását is korlátozhatjuk egyszerre.

Minden eddigi iOS és macOS háttér egy képben

Egy lelkes iOS designer, Jenny Vanille agyából pattant ki az ötlet, hogy összekombinálja az eddig iOS és macOS rendszerek összes háttérképét egy-egy egészen eklektikus stílusú képbe.

Kettő iPhone SE 2 – Egy nem elég a jóból?

A múlt év végén kissé elcsendesedtek az idei, iPhone SE névre keresztelt új eszközt körüllengő pletykák. Most viszont elemi erővel csaptak le a hírek…

Szavazz, milyen emojit szeretnél 2020-ban!

Itt az Emoji Voter, ami azt ígéri, segít bejuttatni a kiválasztott emojikat a legjobbak, azaz a már rendszerben lévők közé.

Brutálisan olcsó eredeti Apple kiegészítők érkeztek épp Karácsony előtt!

Ha egy Apple fanatikusnak gondolkozol karácsonyi ajándékban, ezt most mindenképp nézd meg, avagy amikor a hivatalos partnernél aluljárói árak alatt vásárolhatsz!

Mégsem olyan hasznos a Night Mode, mint gondolnánk?

Eddig az a mondás járta, hogy a kék és hideg fények nem tesznek túl jót a szervezetnek, ha alváshoz készülünk. Egy újabb kutatás azonban egészen más oldalról közelítette meg az eszközök testünkre gyakorlolt hatását.

Ezekre lesz érdemes lecsapni reggel az iSTYLE-nál

A Black Friday akció teljes kínálatában akad néhány kifejezetten jó vétel, amit most megoszthatunk végre veletek is.

Mire elég VALÓJÁBAN a 16″-es MacBook Pro? | MEGATESZT

Az új 16″-es MacBook Pro tesztelése közben természetesen nem hagyhattuk ki az elmúlt években elkezdett benchmarkok futtatását sem.

16″ MacBook Pro a kezünkben – vissza a megbízható erőműhöz

Nagyon vártuk már, hogy az Apple bejelentse a legújabb MacBook Prót, amiről az év során egyre több információ szivárgott ki. Ez persze az elvárásainkat is folyamatosan emelte. Sikerült megugrani? Miazhogy!

Megjelenítve: 217 - 228. Összesen: 350

Oldal