Egy utolsó pillantás – Mit tud ma az iPhone 8?

Röviden mindent, amit kell, és pont úgy, ahogy kell. De természetesen nem sumákoljuk el ennyivel a tesztet.

Bréking 2: Itt az új MacBook Air és frissült a Mac mini is!

Az Apple frissítette a legnépszerűbb laptopját, a változások a billentyűzetet, a teljesítményt, és a tárhelyet is érintik.

Bréking: Új iPad Pro érkezett az Apple kínálatába!

Surprise szerda – új iPad Pro-modelleket mutatott be szép csendben az Apple. A külső nagyrészben változatlan, azonban a motorháztető alatt végre újdonságok is lapulnak.

Több játék is ingyenessé vált az App Store-ban a koronavírus miatt

Az Alto-széria és két Kingdom Rush most ingyen pottyanhat az öledbe, a fejlesztők így szeretnék segíteni az otthon töltött órák elütését.

Itt az ötödik béta, de hol van még a vége?

Megérkezett az ötödik publikus béta az iOS és iPadOS 13.4, macOS 10.15.4 és tvOS 13.4 rendszerekhez. A watchOS 6.2-ra megint rájárt a rúd, őt kihagyták most az update-körből.

Számtalan érdekesség került napvilágra az iOS 14 kiszivárgott kódjából

Mint azt már korábbi cikkekben is említettük, a napokban kiszivárgott a soron következő, egészen pontosan 14-es iOS kódjának néhány részlete. Ha valóban úgy szól a fáma, mint ahogyan a leakelt funkciók mutatják, egészen jó ötletek kerülhetnek az új rendszerekbe.

Újabb iPhone super cycle a láthatáron

Bár azt gyanítom egyik évben sem panaszkodhatnak a részvényesek, az iPhone-értékesítések továbbra is az egekben járnak. Idén, a 12-es széria érkezésével azonban újfent super cycle kezdetét vélik felfedezni az arra érdemesek.

Velünk az Erő – asztalunkon a Mac Pro és a Pro Display XDR

Múlt héten szerencsém volt pár napot tesztelgetni, csodálni az új igazán professzionális felhasználásra szánt Mac Prót és a hozzá dukáló Pro Display-t. Nézzük milyen kapcsolat alakult ki köztünk!

Ezért nem látsz iPhone-t a negatív karakterek kezében

Neked feltűnt már, hogy a filmes rosszfiúk nem használnak almás mobilokat? Rian Johnson szerint a cupertinóiak szigora áll a dolog mögött.

Full-kijelzős iPhone lehet a jövő telefonja!

Nem a sokak által várt káva nélküli, hanem a mindenhol képernyővel borított verzió érkezhet! Kijelző elöl, hátul, oldalt.

Néhány nap az iPhone 4-gyel

Most, hogy a pletykák szerint visszatérőben vannak a klasszikus modell formanyelvi megoldásai, kaptam az alkalmon, és eltöltöttem néhány napot az Apple 2010-es mobiljával.

A tokgyártók már tudhatnak valamit az iPhone SE 2-ről

Bár az iPhone SE 2-ről szóló híreket már egészen rég óta rebesgetik, az első valósnak tűnő információk kb. múlt év októberében kezdtek el szállingózni. Mára pedig már odáig jutottunk, hogy márciusi érkezést jósolnak az elemzők és persze a tokgyártók is beindultak.

Megjelenítve: 217 - 228. Összesen: 363

Oldal