A felhő, ami hatalmas és többrétegű

Az iCloud+ nem csak egy tárhely, amit mindenhonnan el lehet érni, jóval több annál.

Apple TV+ - ahol a minőség a fontos

A felhasználók egyre több streaming szolgáltatás közül választhatnak, az Apple TV+ viszont több szempontból is kiemelkedik közülük. Ráadásul 3 hónapig ingyenesen elérhető.

90 millió dal reklámok nélkül

Az Apple Music minden Apple készülékről elérhető, magas minőségű és folyamatosan frissülő zeneadatbázist kínál bárkinek.

Egy előfizetés, több száz játék

Az Apple Arcade kínálatában nem a mennyiség, hanem a minőség dominál, de így is több mint 200, gondosan kiválogatott unaloműző érhető el nem csak telefonra.

Az Apple eddigi legjobb órája: íme a Watch Ultra

A termékbemutató egyik sztárja egyértelműen a titánházas Apple Watch Ultra, amely minden korábbinál komolyabb funkciókkal rendelkezik.

Bemutatkozott a Watch Series 8 és az új Watch SE

Az újdonságok továbbfejlesztett érzékelőkkel rendelkeznek, autóbaleset esetén automatikusan segítséget hívnak, a Series 8 pedig a testhőmérsékletet is képes figyelni.

Megérkezett a második generációs AirPods Pro

A világ legnépszerűbb TWS fülhallgatójának új változata kétszer erősebb ANC-t, veríték- és vízálló tokot és számos egyéb fejlesztést kapott.

Íme az iPhone 14 készülékcsalád

Négy új Apple telefon: a normál és a Plus változatok mellett elérhetők a Pro és Pro Max modellek is.

Tacto oktatójátékok bemutatója

A Shifu termékei mesterien vegyítik a valóságot a digitális világgal, miközben szórakoztató módon tanítják a gyerekeket.

Mentsd el a dátumot: 2022. szeptember 7.

Hamarosan itt a következő Apple esemény, ahol rengeteg új termék kerül majd bemutatásra!

Plugo Link oktatójáték bemutató

A tudományos ágak népszerűsítését megcélzó interaktív építőjáték kiváló választás az 5 és 11 év közötti gyerekek számára.

Így készíts szemkápráztató felvételeket az iPhone-oddal!

Az Apple dedikált videókon keresztül mutatja be, hogy hogyan lehet a legjobban kihasználni a Filmszerű módot, illetve mi szükséges a látványos nyári felvételek készítéséhez.

Megjelenítve: 121 - 132. Összesen: 332

Oldal