Mit tudunk az Apple Pay hazai bevezetéséről?

Repkednek a pletykák, mindenki bizakodik. De mit is tudunk pontosan az Apple saját fizetési rendszerének magyarországi indulásáról?

Aludj jól! – Alvásmonitorozás Apple Watch-csal

Az alvásmonitorozás rendkívül egyszerű tud lenni, főleg ha Apple Watch segítségével csinálod. Noha az Apple még nem állt elő natív alvásmonitorozó alkalmazással Apple Watchra, a készülék teljesen felszerelt az összes szükséges rendszerrel: gyorsulásmérő, giroszkóp, és pulzusmérő szenzor.

A rejtélyes Egyéb kategória az iPhone tárhelyeden

Akárhányszor csekkolod az iPhone tárhelyedet mindig arra jutsz, hogy az Egyéb kategória, habár csendesen és abszolút nem feltűnően, de elfoglalja a legtöbb helyet? Nézzük csak meg közelebbről, illetve azt is, hogyan lehet lefaragni belőle.

Új AirPods – a tökéletesség nyomában

Két hete a világ legjobb fülesét frissítettem az új verziójára. Elvileg csak pár új funkció érkezett, és mindenben kicsit jobb lett. De mi jön le ebből a gyakorlatban?

YAZIO – Több mint kalóriaszámláló

Bár a summer body télen készül, még akkor sem késő, ha most kaptál észbe, hogy lefaragnál kicsit a télen gondosan előkészített úszógumiból, vagy kissé tónusosabbá tennéd alakod, melyen már régebb óta dolgozol. Ebben a YAZIO alkalmazás remek segítség lehet.

iPad mini (2019): a kategória királya visszatért!

Az iPad mini 4. generációját 2015 őszén mutatta be az Apple, egy évvel az elődje után. Ezt követően azonban kínosan nagy szünet érkezett, és a legkisebb Apple tablet nem kapott frissítést, kivezetett terméknek hittük a termékpalettáról. Így egész sokan kihasználták a hosszú életciklusát, és napjainkig nyúzták szeretett iPad minijüket.

Minden lépés számít – rejtett lépésszámláló iPhone-on

Egészséges életmódra váltani nem feltétlenül nehéz vagy bonyolult. Kamatoztasd a séta egészséges előnyeit és számold lépéseidet minden nap az iPhone-od segítségével. Most megmutatjuk hogyan aktiválhatod a rejtett lépésszámláló funkciót, ami számos helyzetben igazán hasznos lehet.

Magyarországra is megérkezett az EKG funkció!

A watchOS legújabb frissítésével több európai országban, régiónkból Magyarországon és Romániában is elérhetővé vált a legjobban várt Apple Watch Series 4 funkció.

Megérkezett az iOS 12.2!

Az Apple ma esti Keynote-ja után megjelent az iOS 12.2-es verziója, számos újítást tartogatva.

Szolgáltatásdömpinget mutatott be az Apple

A ma esti Keynote-ban két órán keresztül mutatták be az Apple az új szolgáltatásait. Előfizetéses magazinok, egyedi gyártású tévéshow-k, saját hitelkártya volt a terítéken.

Bréking: itt az új AirPods

Többet beszélhetünk vele és akár vezeték nélkül is tölthetjük majd!

Bréking: visszatért az iPad mini és az iPad Air is

Az Apple két új iPadet dobott a piacra. Az eddig is ismert és sokak által várt iPad mini mellé új, 10,5 inches iPad Air érkezett.

Megjelenítve: 289 - 300. Összesen: 368

Oldal