Kövesd velünk élőben az Apple Special Event Keynote-ját!

A múltkori kihagyott Keynote után most ismét élő kommentárral jelentkezünk az Apple ma esti eseményéről.

Bemutatkozott az iPhone 11, a 11 Pro és a 11 Pro Max

Az Apple lerántotta a leplet az idei iPhone-okról, ismét három készülék és csomó továbbfejlesztett funkció érkezett.

Minden, amit az idei iPhone-okról eddig tudunk

Már csak néhány nap választ el minket a szeptemberi keynote-tól. Egészen eddig csak úgy záporoztak a hírek az idei szériáról, melyek közül voltak abszolút kacsák és hihetőbbek is. Összeszedtük, mire számíthatunk kedden iPhone fronton.

Tavasszal jöhet az iPhone SE 2

Új, ázsiai hírforrásokra hivatkozva több helyen is lejött a hír, miszerint az Apple tavasszal piacra dobhatja az iPhone SE második generációját.

Bréking: szeptember 10-én lesz az idei iPhone Keynote!

Az Apple kiküldte a meghívokat és hivatalosan is megerősítette a szakértők által várt időpontot.

iPhone 11 – A tökéletes társ egy egész napos kerékpártúrához

Fényképezőgép, GPS, pénztárca, MP3-lejátszó és persze telefon. Mindezek ma már egyetlen eszközzé formálódtak, én pedig teszteltem, mire is megy az ember egy egész napon át, ha csak egy okostelefon van nála. Jelen esetben egy iPhone 11.

Megérkezett a Google Maps eddigi legmenőbb újítása

Nyilvánossá vált a Google Maps kiterjesztett valóság (AR) alapú funkciója, a Live View, vagyis az Élőkép. A fejlesztés néhány napja elérhető, és gyalogosként lesz nagyon nagy hasznunkra.

Az évi 300 forint az új álomfizetés

Sokunk számára cél, hogy hónapról hónapra, évről évre egyre több nulla szerepeljen a munkánkért kapott fizetség után. Vannak azonban, akik könnyedén megtehetik, hogy ezeket a nullákat egyszerűen elengedjék, és évente 300 forintért dolgozzanak.

Tényleg olyan jó a Powerbeats Pro? Leteszteltük!

A Beats legújabb valóban vezetéknélküli fülese a hírek alapján a legjobb eddigi sportfülesnek tűnt. Kipróbáltuk, hogy ez tényleg így van-e.

Megérkezett az iOS 12.4!

Az új frissítés a biztonsági javítások mellett új opcióként ajánlja az adatok direkt vezetéknélküli költöztetését régi iPhone-ról új iPhone-ra első beállítás során és újra engedélyezi a Walkie-Talkie funkció használatát Apple Watchon.

Viszlát MacBook és MacBook Air!

Az Apple a mai napon mindenfajta bejelentés nélkül jelentősen megreformálta a MacBook termékpaletta kínálatát. Kissé kettős érzés tölthet el bennünket, hiszen történtek igen pozitív lépések is, de sokunknak egyben fájni is fognak az idei változások. De mik is történtek nagy csendben?

Az Erste Banknál nagyszabású iSTYLE akcióval indul az Apple Pay!

Mától az Erste Banknál is elérhető az Apple Pay szolgáltatás. Ráadásul a bevezetés kapcsán több nagy kedvezményre is jogosultak a bank ügyfelei az iSTYLE üzleteiben!

Megjelenítve: 265 - 276. Összesen: 364

Oldal