Ez a csavar tökéletesen példázza, miért nem lesz soha Apple-gyár Amerikában

Hiába nagy vágya a regnáló elnöknek, hogy hazaköltözzön az Apple gyártórészlege, ez egyszerűen teljességgel lehetetlen a közeljövőben. És ezt a Mac Pro egyik csavarjának történeténél semmi nem mutatja be jobban.

A Google-nek sem kegyelmezett az Apple, jött a tiltás

Hiába kért bocsánatot a Google a visszaélései miatt, a vállalatok következetes nevelésének érdekében az Apple őket is kitiltotta. Majd leült megbeszélni a történteket és megbocsátott mindenkinek.

2,2 milliárd feltört account került ki torrentoldalakra. Így védekezhetsz!

Javában zajlik a történelem valaha volt legnagyobb tömeges adatszivárogtatása. Nézd meg, hogy érintett vagy-e, és vértezd fel magad a hasonló támadások ellen.

Bocsánatot kért az Apple-től a Google

Megijedtek, hogy a Facebook sorsára jutnak, így inkább maguktól lekapcsolták az adatgyűjtő alkalmazásukat és nyílt bocsánatkérést fogalmaztak.

Gurman: lesz Dark Mode az iOS 13-ban!

Mark Gurman nem bírt a vérével és egyetlen cikkbe sűrítve beszélt az iOS 13-ról, a 2019-es iPhone-okról és a következő generációs iPad miniről is. Hírzuhatag következik!

Alig jött ki, máris lebuktatta az új AirPods-ot az iOS 12.2

Ma virradóra az Apple kiadta az iOS legújabb bétaverzióját. Az első tesztelők pedig rögtön az AirPods 2 nyomaira bukkantak.

Megjelent az iOS 12.1.3-as frissítése!

Újabb kisebb hibajavítások iOS-hez és HomePodhoz egyaránt, valamint egy kellemetlen CarPlay bug is foltozásra került.

DJI Osmo Pocket teszt – A zsebben elférős mini gimbal

A DJI Osmo Mobile 2 megjelenése után alig fél évvel, máris új termékkel rukkolt elő a kínai mamut vállalat és rendesen belegázolt ezzel a GoPro komfortzónájába. A végeredményt pedig nem is igazán kell magyarázni, de azért mi mégis kicsit részletesebben is megnéztük, mi a helyzet a DJI Osmo Pockettel.

Hiányzik a Home gomb? Sebaj, itt a virtuális!

Mutatunk egy beállítást, amivel még a Home gombbal nem rendelkező készülékekre is visszacsalogathatod az iPhone-ok jellegzetes gombját. Nem mellesleg pedig meghibásodás esetén is jól jöhet.

AirPlay 2 támogatást kapnak a vezető TV gyártók okostévéi

Van gyártó, akiről már biztosan lehet tudni, hogy együttműködik az Apple-lel, de állítólag a legtöbb „vezető TV gyártó“ is csatlakozni fog a kezdeményezéshez.

Készüljetek, hamarosan érkezik a legrondább Apple termék új generációja

Egy új Smart Battery Case ikonja bukkant fel az iOS-ben. És csodák csodájára még arra is van remény, hogy ez már nem lesz olyan csúnya, mint elődje!

Fejek hullanak a Huawei-nél, iPhone-ról posztolnak az alkalmazottak

Nem ez az első eset, de most telt be a pohár a vezetőségnél. Lefokozások és fizetésmegvonások várnak az iPhone-os alkalmazottakra.

Megjelenítve: 313 - 324. Összesen: 368

Oldal