Így törölheted az Apple ID-det

Régen csináltál egy accountot, amit már évek óta nem használsz és most törölni szeretnéd? Vagy csak úgy döntöttél, hogy felszámolod a digitális életed és a sivatagba költözöl kecskét tenyészteni? Néha előfordulhat, hogy valamiért törölni szeretnéd egy Apple ID-det, erre mutatjuk a megoldást.

Mire elég egy MacBook Air 2017-ben?

A MacBook Air egy megosztó darabja az Apple notebook palettájának. Kérdés, hogy van-e még létjogosultsága 2017-ben egy olyan számítógépnek, amit számítási teljesítmény tekintetében még a mobileszközök is kenterbe vernek. Miért döntöttem a MacBook Air mellett és mire lehet használni egy ilyen gépet 2017-ben? Ebből a cikkből kiderül.

A legjobb TV-t keresed? Megtaláltuk!

Egyszer csak elérkezik az a nap, amikor megszületik fejben a döntés: új TV-t szeretnék. Ażtán jön a kérdés: na de milyet? Most azoknak segítünk, akik a legjobb TV-t szeretnék megvásárolni.

10 dolog, amit nehéz lesz Mac-szoknod

Minden váltás nehéz, főleg ha a jól megszokott, az évek alatt alaposan beidegződött szokásainkon kell változtatni. Mostani cikkünkben megmutatjuk, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznie annak, aki úgy dönt: Windowsról áttér a macOS használatára.

3 tipp a fotók szinkronizálására iPhone-ról PC-re kezdőknek

Sokakban él az a tévhit, hogy, ha valaki vásárol egy új iPhone-t vagy iPadet, akkor azt nem tudja megfelelően szinkronizálni egy Windows 10 operációs rendszerrel ellátott géppel.

25 rejtett iOS 10 funkció

Tegnap végre kijött a hivatalos iOS 10, rengeteg minden változott, ezekről mi is írtunk már. Természetesen a WWDC-n bemutatott rendszer bejelentésekor nem volt idő minden kis újításra kitérni. Most viszont mutatunk 25 olyan kevésbé ismert apróságot, amikről talán még nem hallottál eddig.

Mi a teendő, ha véletlenszerűen kikapcsol az iPhone-od?

Az iPhone-ok esetében egyik előforduló hibajelenség, amikor bizonyos töltöttségi szinteken (amiben egyébként nincs logika), egyszer csak kikapcsol telefon. Ráadásul bár még egy perce volt energia az akkumulátorban, már nem lehet ismét bekapcsolni, mert töltőért kiált a telefon. Nos, alapvetően ez a hiba nem is akkora probléma, mint az elsőre látszik.

Két hete nyúzzuk az iPhone 6s-t. Megateszt!

Pontosan két hete kaptam kézhez az iPhone 6s-t. Nem ez volt az az iPhone modell amit a legjobban vártam, pedig szinte mindenben többet tud mint az elődje. De tud annyival többet, hogy úgy érezzem megérte váltani? Két heti használat során kiderült, és most eljött az ideje, hogy megírjam a tapasztalataimat.

Így használd helyesen a Health alkalmazást

Az Egészség (vagy Health) az iOS 8 egyik beépített alkalmazása, amit talán kevesen használnak, annak ellenére, hogy nagyon hasznos alkalmazás tud lenni. Ennek az egyik fő oka, hogy sok olyan funkciója van, amit ha nem megfelelően használunk tényleg értelmetlennek tűnnek. A másik fő probléma, az alkalmazások összeköttetésének megoldása, pedig a HealthKitnek hála ez sem bonyolult már.

Itt a megoldás a fényszenzor problémákra!

Sokan írták, hogy az iPhone-juk fényszenzora nem működik megfelelően. A képernyő vagy össze-vissza lesz sötét és világos, vagy egyáltalán nem is változik, annak ellenére, hogy sötétebb vagy világosabb helyre megyünk. A megoldás pedig egyszerű lehet, bár elsőre kissé érdekes megoldásnak tűnhet.

Nem kell többé Facebook profil a Messenger használatához

A Messenger frissítésével a Facebook lehetőséget nyújt azoknak is a Messenger használatára, akik nem akartak az internetes közösség részévé válni. Sajnos Magyarországon egyelőre még nem elérhető ez a funkció.

Így tölts le alkalmazást régebbi iOS-re

Jelenleg az eszközök 18%-a futtat iOS 8-nál régebbi operációs rendszert. A frissítést minden olyan embernek ajánljuk, aki kompatibilis eszközzel rendelkezik, hiszen az iOS 8 sokkal biztonságosabb és sokkal több új funkciót tartalmaz, mint bármelyik korábbi elődje. Azok viszont, akiknek régebbi Apple-terméke van, gyakran ütközhetnek olyan hibába, hogy nem tudnak telepíteni egy alkalmazást, mert az alkalmazás jelenlegi verziója már nem támogatja a készüléken futó operációs rendszert. Szerencsére ez sem megoldhatatlan probléma, csak a megoldás ilyenkor nem is olyan kézenfekvő, mint azt az ember először hinné.

Megjelenítve: 349 - 360. Összesen: 366

Oldal