Már javában zajlik az iOS 13 fejlesztése

Megszaporodtak a látogatási statisztikákban az iOS 13-at futtató készülékek az elmúlt időben, már úton a következő főverzió.

SYC 2 – Töltsd le a YouTube-ot. Az egészet!

A Softorino YouTube Converter 2, azaz SYC 2, segítségével bármilyen YouTube videót, bármilyen formában és készülékre varázsolhatunk.

Mire elég VALÓJÁBAN a 6 magos Mac mini?

Kértétek, mi pedig elhoztuk nektek: megnéztük mire elég valójában az idei 6 magos Mac mini. Cikksorozatunk folytatás következik!

Retina MacBook Air – A méltó trónörökös | TESZT

Sokak favoritját, a Retina MacBook Airt kaptam tesztre egy bő hétre. Nehéz egy olyan gépről rosszat mondani, ami mindig is a kategóriája királya volt. Kiadós teszt következik!

12,9“ iPad Pro 2018 – Kell még számítógép? | TESZT

Vajon az új formaterv, az új funkciók és az új kiegészítőkkel eljutott már az iPad arra szintre, hogy kiválthasson egy laptopot? Azt tudjuk, hogy az Apple szerint igen, de mit mondanak a valós tapasztalatok?

Mire elég VALÓJÁBAN a 2018-as MacBook Pro? | MEGATESZT

Az új MacBook Pro bivalyerős. Az új MacBook Pro harmatgyenge. Mindkét véleménnyel bőséggel össze lehetett futni az elmúlt hetekben. De vajon mi az igazság? Ennek jártunk most utána egy gigantikus teljesítményteszt során. Néha, még mi is meglepődtünk!

Bejövő hívás felolvasása iPhone-on

Tudtad, hogy iPhone-ok egy ősi funkciója lehetővé teszi, hogy kimondassuk a hívó nevét a személyi asszisztens segítségével. Mutatjuk hol tudod aktiválni a Hívások bejelentése funkciót!

Az iPhone töltés alapszabályai

A telefon töltés napi rutin, hamar szembetűnővé válik, ha lassabban tölt fel az iPhone-unk, mint általában. De mi váltja ki a megszokottnál lassabb töltést?

Szívfrekvencia-variabilitás mérése Apple Watchcsal

A watchOS 4-gyel az Apple egy sor új, pulzushoz köthető mérési lehetőséget mutatott be. Ezek egyik az úgynevezett heart rate variability (HRV), avagy szívfrekvencia-variabilitás. Mutatjuk mire jó, és hogy hol tudod nyomon követni az értékeid.

Így ellenőrizheted, hogy garanciális-e még az Apple-terméked

Akár magad miatt, akár használt termék vásárlásakor fontos lehet tudni, hogy az adott termékre mennyi garancia van még, illetve hogy milyen támogatási lehetőségekkel élhetsz. Mutatjuk, hol tudod megnézni.

Alvásmonitorozás Apple Watchon

Az alváskövetésre számos eszközt vásárolhatunk, de minek tennénk, birtokában vagyunk egy Apple Watchnak? Nézzük, hogy figyelhetjük az alvásunkat egy ilyen eszköz segítségével!

SIM PIN kikapcsolása iPhone-on

A SIM-hez tartozó PIN és PUK kódok olykor komoly fejtörést tudnak okozni, mert csak nagyon ritkán van rájuk szükség. Ha gyakran elfelejted, akkor a legjobb módszer, ha egyszerűen kikapcsolod ezt a beállítást.

Megjelenítve: 325 - 336. Összesen: 368

Oldal