Szívfrekvencia-variabilitás mérése Apple Watchcsal

A watchOS 4-gyel az Apple egy sor új, pulzushoz köthető mérési lehetőséget mutatott be. Ezek egyik az úgynevezett heart rate variability (HRV), avagy szívfrekvencia-variabilitás. Mutatjuk mire jó, és hogy hol tudod nyomon követni az értékeid.

Így ellenőrizheted, hogy garanciális-e még az Apple-terméked

Akár magad miatt, akár használt termék vásárlásakor fontos lehet tudni, hogy az adott termékre mennyi garancia van még, illetve hogy milyen támogatási lehetőségekkel élhetsz. Mutatjuk, hol tudod megnézni.

Alvásmonitorozás Apple Watchon

Az alváskövetésre számos eszközt vásárolhatunk, de minek tennénk, birtokában vagyunk egy Apple Watchnak? Nézzük, hogy figyelhetjük az alvásunkat egy ilyen eszköz segítségével!

SIM PIN kikapcsolása iPhone-on

A SIM-hez tartozó PIN és PUK kódok olykor komoly fejtörést tudnak okozni, mert csak nagyon ritkán van rájuk szükség. Ha gyakran elfelejted, akkor a legjobb módszer, ha egyszerűen kikapcsolod ezt a beállítást.

Hiánypótló magyar kiosztású billentyűzet minden iPadhez (is)!

Az Apple az utóbbi időben nagyon ráfeküdt az iPad mint laptop alternatíva promotálására. Az iOS 11-gyel és az iPad Prókkal ez már valóban lehetséges, de egy billentyűzet mindenképpen kelleni fog hozzá. Magyar nyelvű billentyűzetek azonban csak erősen korlátozott mennyiségben és jellemzően drágán álltak a vásárlók rendelkezésre. Idáig!

Mennyi időt töltesz az alkalmazásokban? Így derítheted ki!

Kétségtelen, hogy a napunk jelentős részét képesek vagyunk az iPhone-unk használatával tölteni. De vajon melyik appot használod a legtöbbet? A következő módszerrel könnyedén kiderítheted.

Aktív jelzés kikapcsolása az Instagramon

Tudtad, hogy már az Instagram üzenetküldője is jelzi mikor voltál utoljára aktív? Ne aggódj, ha szeretnéd akár ki is kapcsolhatod ezt a funkciót.

Az iPhone 6s-sel indul a kedvezményes akkumulátorcsere az iSTYLE szervizekben

Az Apple kedvezményes akkumulátorcserét kínál minden vásárlójának, aki iPhone 6 vagy annál újabb készülékkel rendelkezik. Az iPhone 6s tulajdonosok már most is gyors javításra számíthatnak az iSTYLE szervizeiben.

Nem működik az AirDrop iPhone-on? Ezeket próbáltad már?

Az AirDrop egy remek funkció, amellyel könnyedén küldhetünk és fogadhatunk fájlokat iOS és macOS eszközök között. Olykor előfordul, hogy összekuszálódnak a szálak és a rendszer inkozisztensen kezeli a fájlokat. Nézzük, mik a állhatnak az esetleges hibák hátterében és hogyan bírhatjuk működésre.

Elfelejtetted az iPhone-od jelkódját? Így állíthatod vissza a telefonod tartalmát!

A sikertelen jelkódok eredményeképpen az iPhone automatikusan időzárral látja el a telefonodat, ha pedig túl sokáig próbálkozol, akkor végleg használhatatlanná válik a telefon. Lássuk hogyan előzheted meg a végleges adatvesztést és mi a teendő, ha kizártad magad a telefonodból.

Mire jó a Wallet alkalmazás?

Az Apple sajátos pénztárca megoldása minden iPhone előtelepített kelléke. Ebben tárolhatunk belépőket, kedvezménykártyákat, kuponokat, beszállókártyákat és szinte bármit, ami támogatja a Wallet alkalmazást. A használata egyszerű és kézenfekvő, egy próbát simán megér!

Így növelheted meg ingyen az iPhone-od tárhelyét 100 GB-tal

Mekkora tárhelyre van szükségem? Ez a kérdés mindig felmerül új iPhone vásárlásakor. Nem véletlen, hiszen mindenki tudja, hogy az Apple telefonjainak utólag nem lehet bővíteni a tárhelyét. Ha te is belefutottál ebbe a problémába, akkor most jól figyelj, ezzel a megoldással ideig-óráig megúszhatod a következő iPhone vásárlást!

Megjelenítve: 337 - 348. Összesen: 372

Oldal